Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΡΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ...

Χρυσές εποχές ελληνικού Δημοσίου


Απολαύστε μερικά από τα ιστορικότερα επιδόματα δημόσιων υπηρεσιών για τους υπαλλήλους τους, τα οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι...
έχουν πλέον καταργηθεί, αφού βεβαίως μοίρασαν επιδέξια χρήμα σε «πελάτες» αυτών που τα ενέκριναν…

Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ)
Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ)
Επίδομα προπέλας (Λιμενικό)

Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ)
Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο)
Επίδομα παραλαβής - παράδοσης λεωφορείων.
Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ)
Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης)
Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ)
Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν. (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων)!!!!!!!!!!!

ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...

ΣΟΚ: Τον σκότωσε και μετά τον έφαγε!

Ένας 49χρονος άντρας στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών καταδικάστηκε την Τρίτη για τη δολοφονία ενός συνανθρώπου του... 
Σύμφωνα με το Knoxville News Sentinel, ο Herbert Mike Merritt, βρέθηκε ένοχος για φόνο πρώτου βαθμού και θα περάσει 51 χρόνια στη φυλακή.


Ο 49χρονος Merritt σκότωσε τον άντρα σε ένα μπαρ. Αρχικά τον πυροβόλησε έξι φορές, μετά τον μαχαίρωσε και στη συνέχεια σαν άλλος Hannibal Lecter έφαγε τον πνεύμονά του.

Διορισμός από... τον θείο του!

 
Η πλήρης επιβεβαίωση της λαϊκής ρήσης έχει «Μπάρμπα στην Κορώνη» γίνεται στη Δράμα , όπου ο Αντιπεριφερειάρχης της Ενότητας Δράμας με απόφασή του πήρε ως σύμβουλο της Περιφέρειας σε τεχνικά ζητήματα τον...
ανιψιό του !!!!

Την περίοδο που οι επιχειρήσεις στη Δράμα κλείνουν η μία μετά την άλλη και που ο ίδιος Αντιπεριφερειάρχης με υπερηφάνεια πριν λίγο καιρό είχε παρουσιάσει το πρόγραμμα κοινωνικής 5μηνης εργασίας για τους ανέργους έναντι 625 Ευρώ…

Εκτός κουπονιού το Εργοτέλης-Ηρακλής!

Εκτός κουπονιού το Εργοτέλης-Ηρακλής!
Όλες οι γνωστές στοιχηματικές εταιρείες σφράγισαν τον αγώνα Εργοτέλης-Ηρακλής, ενώ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ είναι ο μοναδικός που δεν συμπεριλήφθηκε από την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η ισοπαλία θεωρείται το πιο πιθανό αποτέλεσμα...
Το απόγευμα (31/3), το παιχνίδι παιζόταν μόνο στην Betfair με τον άσο να δίνει 3,90, το διπλό 4.80 και την ισοπαλία 1.75.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 9η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν από ανθρώπους που ασχολούνται με το στοίχημα, ο λόγος που το ματς "σφραγίστηκε" από τις στοιχηματικές εταιρείες είναι η εκτίμηση πως η ισοπαλία θα είναι το τελικό αποτέλεσμα
Το ότι ο ΟΠΑΠ δεν το έβαλε στο κουπόνι του έρχεται να επιβεβαιώσει τις παραπάνω εκτιμήσεις των ειδικών. Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής βρίσκονται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και μένει να δούμε αν το βράδυ της Κυριακής θα έχουν δικαιωθεί όλοι όσοι υποστηρίζουν πως το ματς θα λήξει ισόπαλο...

Από το χθες στο σήμερα...


ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ: Μια εκπομπή όπου το παρελθόν συναντά το σήμερα μέσα από την ιστορία της τέχνης και του πολιτισμού.
Κάθε Τρίτη, 10 με 11 το βράδυ ώρα Νέας Υόρκης, στο νέο 24ωρο ελληνοαμερικανικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό ραδιόφωνο, η Σέβη Μπούτου περπατά μαζί σας νοερά στα αχνάρια τού Ελληνικού πολιτισμού από την αρχή της σποράς του μέχρι σήμερα, ξαναστυλώνοντας στη μνήμη τον μύθο και την πραγματικότητα, μέσα από την θρυαλλίδα που κράτησε αυτόν τον πολιτισμό μέχρι τις μέρες μας αναμμένο.
Θα... δοθεί μεγάλη σημασία στη σχέση του αρχαίου κόσμου με τον νεώτερο, αναλύοντας προσωπικότητες της φιλοσοφίας, πολιτικής, επιστημών και τεχνών που συνέβαλλαν στη δημιουργία της σύγχρονης Ελληνικής πραγματικότητας। Η Χριστιανοσύνη θα αποτελέσει μέρος αυτής τής εκπομπής, με γνώμονα την ελευθερία έκφρασης του σύγχρονου ανθρώπου με όποια καταβολή μεταφέρει από το είναι στο γίγνεσθαι...

Το Ράδιο ΝΕΟ, είναι το νέο 24ωρο ελληνοαμερικανικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό δίκτυο στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Ζωντανές εκπομπές από Νέα Υόρκη, Λος Αντζελες, Σικάγο και Ωστιν, Τέξας. Ενημερωτικά προγράμματα από Ελλάδα και Κύπρο. Ο Ελληνισμός της Αμερικής πιο κοντά από ποτέ!

Αυτοκτόνησε ασημένια Ολυμπιονίκης της Αθήνας!

Σοκ στην Αυστρία, καθώς η 29χρονη αθλήτρια του τζούντο Κλόντια Κέλι, που είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 έπεσε από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στη Βιέννη κι έβαλε τέλος στη ζωή της...Η γεννημένη στις 24 Ιανουαρίου του 1982 Κλόντια Κέλι συμμετείχε σε διεθνείς διοργανώσεις από το 2001 και κατέκτησε στην καριέρα της στον τζούντο (στα 63 κιλά) τρία ασημένια μετάλλια και τρία χάλκινα. Σημαντικότερη στιγμή στη καριέρα της ήταν το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του αθλήματος της χώρας, Χανς Πολ Κούτσερα, δήλωσε μετά το τραγικό γεγονός: «Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει αυτήν την πράξη απόγνωσης. Όσοι είχαν την τύχη να την γνωρίσουν, ξέρουν πως ήταν μια γυναίκα ιδιαίτερα ενεργητική. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι». Τα τελευταία χρόνια εργάζονταν ως προπονήτρια νεαρών αθλητών του τζούντο, καθώς είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση από το 2009.

«Όχι» του υπουργού στην Eurovision

Το ζεϊμπέκικο του Γιώρκα Λούκα έγινε σήμερα στη Βουλή ζεϊμπέκικο της συννεφιασμένης Κυριακής.

Μέχρι και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης, εξέφρασε για ακόμη μία φορά τη διαφωνία του για το πανηγύρι της Εurovision, τουλάχιστον όσον αφορά σε εκείνες τις χώρες που δεν έχουν πού την κεφαλή κλίναι… οικονομικώς. Τι εννοεί ο υπουργός; Τις... Ψωροκώσταινες, που βρακί δεν έχουν να βάλουν, αλλά τον πισινό τους ξέρουν να τον... κουνάνε!

Ξέχασε, ωστόσο, να μας πει «ποιος μας πήρε τα σώβρακα;».

«Ήμουν από αυτούς που είχα προτείνει να μη συμμετάσχουμε φέτος στη Εurovision, αλλά δεν γινόταν, διότι έχουμε συμβάσεις με τις τηλεοράσεις άλλων χωρών, γι’ αυτό και επιλέξαμε να έχουμε πιο χαμηλό κόστος» απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης, στη βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος Βέρα Νικολαΐδου.

Η κομμουνίστρια βουλευτίνα είχε σχολιάσει νωρίτερα, με αφορμή επίκαιρη ερώτησή της για την Ορχήστρα των Χρωμάτων, ότι δεν είναι δυνατόν μέσα σ’ αυτή την κρίση το Υπουργείο Πολιτισμού να χρηματοδοτεί θεάματα που αποχαυνώνουν τον λαό, όπως για παράδειγμα η Eurovision.

Οφείλουμε, ωστόσο, να ομολογήσουμε ότι η κυβέρνηση μπορεί λεφτά να μην έχει, αλλά στον τομέα του πολιτισμού κάνει ό,τι μπορεί. Το κεφάλι του έκοψε ο υπουργός Οικονομικών, αλλά τελικά βρήκε 95.000.000 ευρώ για το Μέγαρο Μουσικής, ώστε κάθε φορά που θα έρχονται με τα τρακτέρ τους οι αγρότες, για να διαμαρτυρηθούν, το βράδυ να μπορούν κα πηγαίνουν κι ένα Μέγαρο, για να χαλαρώνουν!

Επικίνδυνα παιχνίδια με τη δημοσίευση ισολογισμών...


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει την απόπειρα επιχειρηματικών κύκλων, που με τη συνδρομή –ή και παρότρυνση εκδοτών- επιδιώκουν να ανατρέψουν το καθεστώς της υποχρεωτικής δημοσίευσης των ισολογισμών στις εφημερίδες, που ισχύει με το νόμο 2190/1920 και εφαρμόζεται μέχρι...

σήμερα, προτείνοντας κατάργηση της υποχρέωσης αυτής και την ανάρτηση των στοιχείων στο site που διατηρεί κάθε επιχείρηση.

Και σαν επισφράγισμα της επιδίωξης αυτής ήρθε η χθεσινή κατάθεση από βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος τροπολογίας στο σχέδιο νόμου «Προστασία του Ανταγωνισμού και άλλες διατάξεις», στην Αιτιολογική Έκθεση της οποίας διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι «πάγιο αίτημα της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας είναι η κατάργηση της υποχρέωσης δημοσίευσης των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων των Α.Ε. και Ε.Π.Ε. στον Τύπο».
Πρόκειται για μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην επιβολή αδιαφάνειας, επιλεκτικής πληροφόρησης και αδυναμίας ελέγχου των οικονομικών στοιχείων των επιχειρήσεων που κατά το νόμο είναι υποχρεωμένες να δημοσιοποιούν τα αποτελέσματά τους.
Όσοι βυσσοδομούν κατά των εφημερίδων και όλων των εργαζόμενων στο χώρο των ΜΜΕ, αγνοούν εκούσια για τις επιπτώσεις μιας τέτοιας ανατροπής, που
* Επιφέρει βαρύ πλήγμα στην ενημέρωση, τη διαφάνεια και το θεσμικό έλεγχο των οικονομικών στοιχείων όλων των εταιρειών (Α.Ε. και Ε.Π.Ε.).
* Μειώνει τα έσοδα των ασφαλιστικών Ταμείων των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου.
* Δυναμιτίζει την εύθραυστη ισορροπία στην αγορά εργασίας, συντείνοντας στη διόγκωση της ανεργίας.
* Ευνοεί, σκανδαλωδώς, μεγάλες επιχειρήσεις του χώρου.

* Καταστρατηγεί στην πράξη την ισότιμη ενημέρωση των πολιτών.
«Το διαδίκτυο και πολύ περισσότερο οι ιστοσελίδες των επιχειρήσεων είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να αναπληρώσουν την πληροφόρηση του κοινού, την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την διαφάνεια που παρέχει η δημοσίευση στην εφημερίδα», υπογραμμίζει σε έγγραφό της η Ευρωπαϊκή Ένωση Εκδοτών Εφημερίδων, τονίζοντας ότι «είναι χρέος της πολιτείας να εξασφαλίζει ικανό επίπεδο διαφάνειας και ασφάλειας όσον αφορά στις δραστηριότητες των εισηγμένων και μη εταιρειών αλλά και να καθιστά δυνατή μια ίση και χωρίς διακρίσεις πρόσβαση στις χρηματοπιστωτικές πληροφορίες για όλους τους ενδεχόμενους επενδυτές».
Η Π।Ο।Ε।ΣΥ. επισημαίνει ότι τυχόν κατάργηση της δημοσίευσης των ισολογισμών στις εφημερίδες –25 πανελλήνιας κυκλοφορίας και 300 τοπικές- θα πλήξει πάνω από 3500 εργαζόμενους. Το γεγονός ότι το κόστος για κάθε δημοσίευση είναι περίπου 415 ευρώ το χρόνο, γεννά υποψίες ότι δεν είναι μόνο οικονομικοί οι λόγοι, για τους οποίους οι επιχειρήσεις ζητούν την κατάργηση της δημοσίευσης των ισολογισμών στις εφημερίδες.

Και όλο κλαίνε τα καβουράκια...

 

Στον ανακριτή οι Γ.Μ. (Θαμνάκιας)και Σ.Κ. ...
Τυλιγμένοι, όχι σε μια κόλλα αλλά σε δεκάδες σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών περνάνε αύριο το κατώφλι του 5ου ανακριτή Πειραιά ο περιβόητος Θαμνάκιας και ο Σ.Κ. που πέραν των άλλων είχαν... αναμειχθεί και στο ξυλοδαρμό του διαιτητή Κύρου Βασσάρα.
Ο Γ.Μ. είναι καταγεγραμμένος από τα ειδικά μηχανήματα σε 63 περιπτώσεις συνομιλιών όπου αναφέρονται σημεία και τέρατα γύρω από τη δράση του κυκλώματος των μπράβων ενώ ο ίδιος είναι σύμφωνα με την αστυνομία μπλεγμένος σε περι

Στη ΝΕΤ μάνι μάνι, με AΡMANI ...


Ο Αρούλης φορούσε στο δεξί - σήκωνε μάλιστα και το χέρι, για να φαίνεται- το βραχιολάκι με τη κόκκινη κλωστή (προνοητικό παιδί, για να μην το κάψει ο ήλιος του Μάρτη). Άσε η κοστουμιά η ΑΡΜΑΝΙ απέναντι, στο αντίπαλο δέος, τη Στάη, που ... φορούσε και αυτή ταγεράκι από τον ίδιο οίκο.
Τι είπαν? Έχει σημασία ? ...

Ο καιρός αύριο και το σαββατοκύριακο


Βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα, αναμένονται την Παρασκευή, σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. 
Ο καιρός θα παραμείνει βροχερός και το Σαββατοκύριακο.


Ειδικότερα για αύριο...
η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 18 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 10 ως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 ως 20 στη Δυτική Ελλάδα, 14 ως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Τοπικά ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες τοπικές βροχές αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17-18 βαθμούς.
Τοπικά ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι στο Ν. Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται και για τη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17-18 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Για το Σάββατο οι προγνώσεις κάνουν λόγο για κνεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές.

Στην υπόλοιπη χώρα λιγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα ορεινά θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικα 5 με 7 και στο αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.  

Τη Κυριακή, στα ανατολικα και τα νοτια αναμένονται τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νοτιοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα λιγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Το βράδυ στις περισσότερες περιοχές της χώρας τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ασθενεις και απο το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικα απο βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Έρευνα: Ζουν με το φόβο της απόλυσης

 

Σε 28% ανέρχεται το ποσοστό των εργαζομένων που φοβάται ότι θα χάσει την εργασία του δεδομένης της τρέχουσας οικονομικής κρίσης που επηρεάζει τις τάσεις της αγοράς εργασίας.
Οι τέσσερις στους δέκα εργαζόμενους...
εκφράζονται με μεγαλύτερη αρνητικότητα για τους εργοδότες τους σε σχέση με το παρελθόν, ενώ το 79% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα δικαιολογούσαν στη διοίκηση της εταιρίας όπου εργάζονται την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης μόνο αν αποφασιζόταν περικοπές και για την ίδια τη διοίκηση.
Υπό τις παρούσες συνθήκες, σύμφωνα με έρευνα της Workmonitor που διενεργήθηκε από την εταιρεία Randstad, το 40% των εργαζομένων δηλώνει ότι στο εργασιακό του περιβάλλον επικρατεί ανησυχία και ένταση.
Από τα αποτελέσματα της έρευνας φαίνεται ότι το 28% των εργαζομένων στην Ελλάδα φοβάται ότι θα χάσει την εργασία του, τη στιγμή που το 72% δηλώνει πως θα επιθυμούσε να απασχολείται σε κάποια άλλη θέση εργασίας.
Βάσει στοιχείων της έρευνας, το 16,8% των εργαζομένων άλλαξε εργασία τους τελευταίους 6 μήνες, από αυτούς που αποφάσισαν να αλλάξουν εργασία το 43% άλλαξε από προσωπική επιθυμία, το 34% επειδή επιθυμούσε να βρει καλύτερες συνθήκες εργασίας, το 26% των επειδή ήταν δυσαρεστημένοι από τον εργοδότη τους και 20% μετακινήθηκαν λόγω προσωπικής φιλοδοξίας - διεκδίκηση ανώτερης διοικητικής θέσης.
Σε σύγκριση με άλλες Ευρωπαϊκές αγορές, όπως αυτή της Ιταλίας, το μεγαλύτερο ποσοστό των εργαζομένων στην Ελλάδα (90%), δηλώνουν ότι οι εργοδότες οφείλουν να προσφέρουν εκπαίδευση στους εργαζόμενους.
Ταυτόχρονα πάνω από τα 2/3 του δείγματος (70%) εκφράζει την πεποίθηση ότι η εκπαίδευση πρέπει να παρέχεται από το κράτος, όταν κάποιος εργαζόμενος χάσει την εργασία του.
Η ταυτότητα της έρευνας
Η έρευνα Workmonitor στοχεύει στην καταγραφή των προσδοκιών και του αισθήματος ασφάλειας των εργαζομένων στην αγορά εργασίας, καθώς και τις μετακινήσεις των εργαζομένων σε διαφορετικούς εργοδότες μέσα σε ένα 6μηνο πλαίσιο. Βοηθά παράλληλα στην κατανόηση των αισθητήρων της αγοράς και των τάσεων που διαμορφώνουν οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα. Εκτός από τις εργασιακές μετακινήσεις, μέρη της έρευνας αποτυπώνουν την εργασιακή ικανοποίηση και τα προσωπικά κίνητρα των εργαζομένων.
Διεξάγεται σε 23 χώρες σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας και δημοσιεύεται 4 φορές το χρόνο και αναδεικνύει τις τάσεις και την κινητικότητα της αγοράς εργασίας σε βάθος χρόνου.
Η ερευνά Workmonitor πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 400 ατόμων, το χρονικό διάστημα μεταξύ 21 Ιανουαρίου και 9 Φεβρουαρίου 2010.για λογαριασμό της Randstad από την εταιρία Survey Sampling International.

Φρουρός συνελήφθη με εκρηκτικά

 
Σε αστυνομικό τμήμα στο ανατολικό Λονδίνο κρατείται μία 40χρονη γυναίκα που εργαζόταν ως φρουρός στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, καθώς η αστυνομία βρήκε μικρή ποσότητα εκρηκτικών στο αυτοκίνητο της στο...
χώρο στάθμευσης του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η γυναίκα κρατείται για κατοχή εκρηκτικών, συγκεκριμένα Semtex.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης και ναρκωτικά, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, η υπόθεση αυτή δεν συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια.

Οι εργασίες στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου ολοκληρώνονται αυτήν την εβδομάδα, 16 μήνες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στις 27 Ιουλίου 2012.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΣΕ ΚΑΜΙΝΗ - ΡΑΓΚΟΥΣΗ

Με αφορμή την εκ νέου μεταφορά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84», ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Η λύση της...
διεξαγωγής της συνεδρίασης, στο δημαρχιακό μέγαρο, όπως γίνεται επί 1,5 αιώνα περίπου και παρ’ ότι οι συμβασιούχοι είχαν συναινέσει στη διακοπή της κατάληψης του κτιρίου, δεν επιλέχθηκε από τον κ. Γ. Καμίνη. Αντίθετα, διάλεξε και πάλι τον εύκολο δρόμο της φυγής, όπως τη περασμένη Δευτέρα και όχι τον δύσκολο, της αντιμετώπισης των προβλημάτων.
Ακριβώς, δηλαδή, όπως πράττει και ο πολιτικός του προϊστάμενος, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος είναι ο βασικός υπαίτιος για την απαξιωτική κατάσταση, που επικρατεί, όχι μόνο στο Δήμο Αθηναίων αλλά στη συντριπτική πλειονότητα των δήμων της χώρας.
Δεν πρόκειται, να ακολουθήσουμε τον κ. Γ. Καμίνη και τον κ. Γ. Ραγκούση, στο κατήφορο, που έχουν πάρει. Οι Αθηναίοι πολίτες μπορούν, να συνειδητοποιήσουν, πλέον, ότι ο «επιτυχημένος» Συνήγορος του Πολίτη, προσπαθεί καθημερινά, να αποδείξει ότι είναι «δήμαρχος περιορισμένης ευθύνης".

Συνταγματάρχης συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία

Στη σύλληψη ενός συνταγματάρχη στην περιοχή Κολωνού προχώρησε το τμήμα δίωξης Αρχαιοκαπηλίας για παράνομη κατοχή και εμπορία αρχαιολογικών ειδών τέχνης.

Ύστερα από πληροφορίες του ιδιωτικού αστυνομικού κ. Γιώργου Τσούκαλη, που έφεραν τον στρατιωτικό να διαπραγματεύεται την πώληση αρχαιοελληνικών επιτύμβιων πλακών ζητώντας το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, το τμήμα Αρχαιοκαπηλίας ερεύνησε την υπόθεση.

Πράγματι, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν οι επιτύμβιες πλάκες καθώς και ένα όπλο.

Ο Ανδρουλάκης αμφισβητεί ότι το Μνημόνιο ήταν μονόδρομος!


"Δεν ήταν μοιραία όσα επακολούθησαν ώστε να ενταχθεί η χώρα στο Μνημόνιο", είπε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης, ξηλώνοντας το πουλόβερ της επιχειρηματολογίας του Γιώργου Παπανδρέου για το "μονόδρομο"...Here is the beginning of my post. του Μνημονίου. Παράλληλα, επισήμανε ότι «αν δεν έχω γνώμη επί του σεναρίου, της σκηνοθεσίας και του κάστινγκ δε μπορώ να μετέχω στη κυβέρνηση». Όπως αποκάλυψε, τη φράση αυτή είπε στον Γιώργο Παπανδρέου, όταν του πρότεινε να μετέχει στο κυβερνητικό σχήμα και προσέθεσε: «Ο πρωθυπουργός εμπιστεύτηκε παιδιά που είναι καλά αλλά δεν μίλησαν ποτέ σε ένα καφενείο. Δεν πλακώθηκαν σε ένα αμφιθέατρο. Η τακτική που ακολούθησε ο πρωθυπουργός ήταν αποτέλεσμα λανθασμένων αμερικανικών εισηγήσεων».

«Δεν ξέρω από που ήταν, αν ήταν από Στίγκλιτζ. Δεν μπορούσε όμως η διαχείριση της κρίσης να είναι αμερικάνικη. Εδώ ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ αμερικάνική λύση πρότεινε», είπε. .

Απολύσεις στην Sportday και τον ΣΚΑΙ

Mία μέρα μετά τις απολύσεις στον Ant1 ήρθε νέο κύμα διωγμών αυτή την φορά με πέντε άτομα στην Sportday, αλλά και στον ΣΚΑΙ. 

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα...
στην εφημερίδα», είπε η διεύθυνση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λύθηκε η συνεργασία με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον Γιάννη Τσαούση, δύο εργαζόμενους στην Θεσσαλονίκη και μία σελιδοποιό! Μάλιστα εκ της διεύθυνσης ακούστηκε ότι η εφημερίδα αντιμετωπίζει «μεγάλο πρόβλημα».

Την ίδια ώρα πογκρόμ απολύσεων και στον όμιλο του ΣΚΑΙ. Μέχρι τώρα έχουν γίνει 7 απολύσεις κυρίως τεχνικών (σκηνοθέτης, κάμεραμαν, ροή κτλ) ανάμεσα τους και ο Άρης Χατζηστεφάνου αλλά και Όλγα Λασκαράτου από Μελωδία. Οι απολύσεις αναμένεται να φτάσουν σήμερα στις 15, ενώ ακούγεται για άλλες τόσες και αύριο.

QUIZ

Σε ποιόν πολιτευτή του Πειραιά το δικαστήριο έβγαλε απόφαση για κατάσχεση της περιουσίας του στο ποσό των...
120.000 ευρώ για δανεικά και αγύριστα;


Ο Αντώνης δέχτηκε την πρόταση της Ελεονώρας!


Είναι επίσημο! H Ελεονώρα Μελέτη και ο Αντώνης Κανάκης είναι ζευγάρι
Όλα ξεκίνησαν όταν μια...
φίλη της Ελεονώρας στο Twitter της είπε: «Βρε Ελεονώρα μου, εκτός του ότι σε αγαπάμε πολύ γιατί είσαι πολύ καλή, σκεφτόμουνα με την αδερφή μου, γιατί δεν τα φτιάχνεις με τον Κανάκη; Αφού ταιριάζετε πολύ. Ε; Και αν δεν κάνω λάθος, ο Αντώνης δεν έχει σχέση! Του έστειλα και του Αντώνη mail και του είπα το ίδιο!».
«Αντώνη Ε; Γιατί δεν τα φτιάχνουμε; Ε; Ο Αντώνης είναι δικός μας άνθρωπος, ενδεχομένως να γίνει και το αγόρι μου σύντομα», είπε η Ελεονώρα χθες το πρωί στην εκπομπή της.
«Ωραίο και brutal άντρα» τον χαρακτήρισε η παρουσιάστρια και δεν δίστασε να του βάλει και βαθμολογία.
«Βάζω στον Αντώνη 10. Ζητώ συγγνώμη από την υπόλοιπη ομάδα».
Ο Αντώνης λοιπόν απάντησε χθες από την εκπομπή του και της είπε ότι δέχεται…. και έτσι η Ελεονώρα Μελέτη δεχόταν σήμερα συγχαρητήρια στην εκπομπή της, για την καινούρια σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη...

Τι κρύβει η αναβολή της επίσκεψης της τρόικας;


Μόνον όσοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους δεν αντιλαμβάνονται ότι η χρονική μετάθεση της επίσκεψης της τρόικας στην Ελλάδα συνιστά σαφές προειδοποιητικό μήνυμα...
για την κυβέρνηση, αναφορικά με την υλοποίηση των δεσμεύσεων που ανέλαβε στις Συνόδους Κορυφής της 12ης και της 25ης Μαρτίου.

Οι ελεγκτές ενημερώθηκαν ότι πολλά απ' όσα έχουν συμφωνηθεί πρόσφατα (σε επίπεδο μεταρρυθμίσεων, αλλά και σε επίπεδο αποκρατικοποιήσεων και όχι μόνο), τελικώς, δεν είχαν καμία πιθανότητα να είναι έτοιμα μέσα στα αρχικά χρονοδιαγράμματα. Οπότε, αντιλήφθηκαν ότι και η επίσκεψη τους, την ερχόμενη Δευτέρα στην Αθήνα, μάλλον δεν θα είχε κανένα νόημα. Γι αυτό κι αποφάσισαν να την μεταθέσουν κατά δύο εβδομάδες, τουλάχιστον.

Το να έρχονταν στην χώρα μας και από τις δύο λίστες, που είχαν συμφωνηθεί πριν από τρεις εβδομάδες, να παραλάμβαναν τη μισή και συγκεκριμένα αυτή με τα ακίνητα της ΚΕΔ, έγινε γρήγορα αντιληπτό ότι δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα. Η δυσαρέσκεια τους, δύσκολα πλέον κρύβεται και η απόφαση της αναβολής της επίσκεψης είναι μια σαφέστατη ένδειξη.

Στην κυβέρνηση, πάλι, ελάχιστοι ενδεχομένως είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται την ουσία αυτής της απόφασης. Οι περισσότεροι από τους υπουργούς της, άλλωστε, αναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας τους στις συζητήσεις για τον επόμενο ανασχηματισμό. Στην πραγματικότητα δεν αντιλαμβάνονται τι πρακτικά μπορεί να συνεπάγεται για τη χώρα το ενδεχόμενο το όποιο Μνημόνιο έχει συμφωνηθεί, τελικώς να μην τηρηθεί.

Αφήνεις τον γάμο να πας για πουρνάρια;


* ΑΙΧΜΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ

Η σχέση λατρείας μεταξύ του Γάλλου σούπερ σταρ και των οπαδών του τριφυλλιού είναι γνωστή σε όλο σχεδόν τον Έλληνα φίλαθλο. Η αγάπη που τρέφει ο Σισέ για τον Παναθηναϊκό είναι επίσης πολύ γνωστή αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί κάνει αναφορά για τους πράσινους και κυρίως τον κόσμο τους,
λες και μεγάλωσε κοντά στις γειτονιές της Λεωφόρου, λες και ο πατέρας του τον πήγαινε από μικρό στις  τσιμεντένιες κερκίδες του θρυλικού “Απόστολος Νικολαϊδης”, πως αλλιώς να εξηγήσουμε αυτό το πάθος του Γάλλου; Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν το ενστερνίζονται ιδιαίτερα οι φίλοι μας οι Γάλλοι και δη ο Τύπος τους… Η γαλλική ιστοσελίδα sport24.com κάνει λόγο για την παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα  αναφέρει: « Ο Σισέ προτίμησε να δει τη νίκη της ομάδας του στο μπάσκετ παρά να έρθει να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα της πατρίδας του εναντίων της Κροατίας».

Πήραν φωτιά τα… μπατζάκια του

 
* Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ

Τρέχει και δεν φτάνει η πασίγνωστη τραγουδίστρια, το όνομα της οποίας είναι μέσα στην έκθεση των περίπου 200.000 σελίδων που συνέταξε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αθηνών, για τη δράση των κυκλωμάτων που λυμαίνονται τη νύχτα. Εκτός όμως από την τραγουδίστρια, φωτιά έχουν πάρει και τα… μπατζάκια του επίσης πολύ γνωστού κοσμηματοπώλη που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με αυτά που κατέγραψαν τα θαυματουργά βαλιτσάκι της ΕΥΠ, η εν λόγω τραγουδίστρια ζήτησε βοήθεια από τους «νονούς» της νύχτας, καθώς ο κοσμηματοπώλης με τον οποίο διατηρούσε κατά καιρούς ερωτική σχέση της είχε «φάει» ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ και δύο χρυσά ρολόγια. Το αν η τραγουδίστρια πήρε πίσω τα λεφτά της δεν το ξέρουμε, αυτό όμως που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι ότι ο κοσμηματοπώλης έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Ο λόγος είναι πως φοβάται μην τυχόν οι «νονοί» της νύχτας πιστέψουν πως… κελάηδησε στην Αστυνομία και αρχίσουν τα κυκλώματα να τον κυνηγάνε.

Διαιτητές της Σούπερ Λίγκας εναντίον Κούγια

  Διαιτητές της Σούπερ Λίγκας εναντίον Κούγια
Η συνέντευξη του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλ. Κούγια, που δημοσιεύτηκε στην «Εξέδρα» στις 25/3 συζητήθηκε στη συγκέντρωση που είχαν οι διαιτητές και βοηθοί της Σούπερ Λίγκας το πρωί της Τετάρτης 30/3.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας είχε δηλώσει: «Ο Δαλούκας δεν λέει αλήθεια. Καλύπτει ανθρώπους. Ο Δαλούκας μπορεί να βοηθήσει να ξετυλιχτεί το κουβάρι, αλλά φοβάται να μιλήσει. Το τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούν να το ξεκαθαρίσουν ο Δαλούκας, ο Καλόπουλος, ο Κωνσταντινέας, ο Λαμπρόπουλος και ο Βοσκάκης.
Άμα παρακολουθήσει κανείς την εξέλιξη αυτών των πέντε διαιτητών τα τελευταία χρόνια θα καταλάβει πολλά. Αν δει κανείς ποιος διαιτητής παίζει τα περισσότερα παιχνίδια και δει τι στοίχημα έγινε στα ματς αυτά, θα καταλάβει».
Ένας από τους πέντε διαιτητές που ονοματίστηκαν από τον Κούγια είπε στους υπόλοιπους ότι πήγε σε δικηγόρο και τον ρώτησε αν μπορεί να κινηθεί νομικά. Η απάντηση του δικηγόρου ήταν πως όσα είπε δεν είναι «ποινικώς κολάσιμα».
Στη συνέχεια, τέθηκε θέμα για το αν μπορούν να κάνουν κάτι όλοι μαζί, αφού όσα λέγονται τους θίγουν και τους συκοφαντούν. Υπήρξαν απόψεις του τύπου ότι όποιος θίγεται μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, όμως η μόνη που μπορεί να παρέμβει θεσμικά είναι η ΕΠΟ.
Η πληροφορία ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη εναντίον του Κούγια θεωρήθηκε ως μια ικανοποιητική εξέλιξη, προκειμένου να μην μείνουν οι δηλώσεις «αναπάντητες».
Όμως, οι διαιτητές εκείνη την ώρα δεν γνώριζαν ότι τελικά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του προέδρου της Παναχαϊκής.

Η Άννα Βίσση μιλάει για τον Αντώνη Σαμαρά

* «ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΛΟΓΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ»

Κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν, είναι πως ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, διατηρούσε για μία περίοδο σχέση με την τραγουδίστρια Άννα Βίσση. Τα χρόνια βέβαια πέρασαν, όμως η για πολλούς «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» δεν έχει ξεχάσει την φλογερή προσωπικότητα του Μεσσήνιου πολιτικού και έτσι σε συνέντευξη της σε κυπριακό περιοδικό δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για το αν τον βλέπει πρωθυπουργό.

«Με τον Αντώνη μας σύστησε ο Μανώλης Μητσιάς. Μόλις είχε γυρίσει από τις σπουδές του στο Harvard και ήταν ένας άνθρωπος πανέξυπνος και γοητευτικός. Δεν ξέρω αν διατηρεί την ίδια φλόγα και σήμερα, επειδή, ξέρεις, οι πολιτικοί "χαλάνε". Αν δεν έχει "χαλάσει" θα γίνει καλός πρωθυπουργός. Έτσι και αλλιώς η πολιτική σήμερα έχει χαλάσει. Παίζονται τόσα πολλά, που δεν ξέρω αν αφήνει τα περιθώρια σ’ αυτούς που την ακούν να είναι ο εαυτός τους. Εγώ λοιπόν γνώρισα τον Αντώνη σε μία άλλη περίοδο, οπότε δε μπορώ να σου μιλήσω για τον Αντώνη του σήμερα», ήταν τα λόγια της Άννας Βίσσης για τον Αντώνη Σαμαρά. Για να δούμε, τι θα δούμε και από τον κ. Σαμαρά εάν κληθεί κάποια στιγμή να αναλάβει τις τύχες της χώρας.

ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ

Λιονέλ, θέλω και γω αυτόγραφο!

* ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ “ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΓΟΥ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ
Το ποιος είναι ο Λιονέλ Μέσι είναι ευρέως γνωστό σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η δημοτικότητά του αγγίζει τρελά ποσοστά και είναι ίσως ένας από τους πιο αγαπητούς παίχτες στο φίλαθλο κοινό.
Η εξασφάλιση ενός αυτόγραφου από τον μικρόσωμο Αργεντίνο φαντάζει όνειρο από τον πιο λιλιπούτιο μέχρι και τον πιο μεγάλο σε ηλικία φίλαθλο. Τι γίνετε όταν όμως η ουρά για ένα αυτόγραφο σχηματίζετε από ποδοσφαιριστές; Καλά ακούσατε. Στο φιλικό που διεξήχθη ανάμεσα στην εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα και της Αργεντινής, οι παίχτες της πρώτης σχημάτισαν ουρά μετά το τέλος του αγώνα για να εξασφαλίσουν ένα αυτόγραφου του Αργεντίνου άσσου! Ο Μέσι δεν τους χάλασε το χατίρι και εξυπηρέτησε μέχρι και τον τελευταίο συνάδελφό του, βάζοντας ατελείωτες υπογραφές. Πως θα μπορούσε να το κάνει άλλωστε αφού το να τυγχάνεις αναγνώρισης από συναδέλφους σου είναι ότι πιο σημαντικό!

Της... Λιβύης στον Ηρακλή με την αδειοδότηση!

Της... Λιβύης στον Ηρακλή με την αδειοδότηση!
Ο Ηρακλής βρίσκεται κοντά στον υποβιβασμό, αφού σε λίγες ώρες εκπνέει η προθεσμία για να υπογράψουν διακανονισμό όλοι όσοι δικαιούνται χρήματα και δεν τα έχουν πάρει.
"Να έρθει ο Καρύδας με τους παίκτες του να υπογράψουν, γιατί αλλιώς θα πάω εγώ στη Βέροια να του πνίξω το παιδί" φέρεται να απείλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, τον μάνατζερ Δημήτρη Καρύδα, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του για να τον δείρει!
Ο μάνατζερ, Δημήτρης Καρύδας, συγκρατήθηκε από τρίτους και δεν απάντησε με χειροδικία στις απειλές του Τάκη, ούτε τελικώς προχώρησε σε μήνυση, και έτσι ο πρόεδρος του Ηρακλή γλίτωσε τη σύλληψη και το αυτόφωρο.
Στον πρόεδρο του Ηρακλή επιτέθηκε φραστικά και ο Μάρα, ο οποίος τον αποκάλεσε ψεύτη μπροστά σε δέκα άτομα και είπε στον Γιάννη Τάκη ότι δεν έχει πληρωθεί για φέτος ούτε ένα μισθό και πως κάποια χρήματα που έχει πάρει αφορούν τον περσινό διακανονισμό. Γιάκομπ και Κατσαμπής επίσης αρνήθηκαν να υπογράψουν διακανονισμό, καθώς ο πρόεδρος δεν τους δίνει ούτε ένα ευρώ προκαταβολή.
Σχετικά με την αδειοδότηση, προφανώς τα πράγματα ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί, καθώς οι συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες ώρες θα έπρεπε να έχουν γίνει πριν μερικούς μήνες. Μάλιστα, ο Γιάννης Τάκης φέρεται να είπε μεταξύ άλλων: "Κάποιοι θέλουν να μας ρίξουν, αλλά να δούμε ποιος θα τολμήσει να ρίξει κατηγορία τον Ηρακλή".
Ο Γιάκομπ δήλωσε ξεκάθαρα: "Δεν υπογράφω κι ας γίνει ό,τι θέλει"! Ο Τάσος Κατσαμπής από την πλευρά του είπε στους υπόλοιπους παίκτες ότι δεν συμφώνησε και δεν υπέγραψε, ενώ λίγο αργότερα ο πρόεδρος του Ηρακλή έλεγε ότι τα βρήκαν σε όλα μαζί του και συμφωνήσανε!
Οι Τουμά και Μπόσνιακ διεκδικούν οφειλόμενα 250.000 ευρώ, για τα οποία ζητούν απλώς μια προκαταβολή και να χαρίσουν ένα ποσό στον Ηρακλή, κάτι που επίσης δεν είναι διατεθειμένη να κάνει η ΠΑΕ Ηρακλής...
Συνολικά, έξι παίκτες του Καρύδα και κάποιοι άλλοι που εκπροσωπεί ο δικηγόρος Γ. Ζελελίδης δεν συμφώνησαν για διακανονισμό, αφού ζητούν προκαταβολές τις οποίες δεν δίνει ο Ηρακλής.

Η συγγνώμη του ΣΕΓΑΣ δεν κοστίζει τίποτα

Η ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού γνωστοποίησε προς προς τα σωματεία μέλη του...
 πως δεν μπορεί να πληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις λόγω μη καταβολής της τακτικής επιχορήγησης από τη ΓΓΑ.
Ο ΣΕΓΑΣ μάλιστα ζητάει συγγνώμη από αθλητές, προπονητές, σωματεία και Ενώσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Από τον ΣΕΓΑΣ ανακοινώνεται, ότι είναι σε πλήρη αδυναμία να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τις διοργανώτριες Ενώσεις και τα Σωματεία, σε ότι αφορά την καταβολή των οργανωτικών εξόδων των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων που είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς και των εξόδων μετακίνησης στα Σωματεία, λόγω του ότι μέχρι σήμερα έχουν εισπραχθεί μόλις 700.000€ έναντι της τακτικής επιχορήγησης από την ΓΓΑ, που αντιστοιχεί στο 9,5% του εγκεκριμένου ποσού για το 2011 και ενώ μόνο η μισθοδοσία του τακτικού προσωπικού από 1/1 έως 1/4/2011 ξεπερνά το ποσό των 500.000€.

Ο ΣΕΓΑΣ ζητάει συγνώμη από τις Ενώσεις, τα Σωματεία, τους αθλητές και τους προπονητές γι’ αυτή τη δυσκολία και κάνει έκκληση στη Πολιτεία να μεριμνήσει για μια πιο τακτική ροή των εκταμιεύσεων των εγκεκριμένων από τη ΓΓΑ επιχορηγήσεων”.

Μπαίνει στο "Κανάλι 1" ο Μαρινάκης

 
Μπαίνει στο "Κανάλι 1" ο Μαρινάκης (;)
Κινητικότητα στο “Κανάλι 1” του Πειραιά. Φήμες θέλουν να μετατρέπεται σε ΑΕ και να εισέρχεται στο σχήμα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκης. Το σενάριο είναι πιθανό να έχει βάση, δεδομένου ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται για τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, αν και εφόσον ο Μαρινάκης αποκτήσει το "Κανάλι 1" τότε από το μεσημέρι και μετά το πρόγραμμα του σταθμού θα μετατραπεί σε αθλητικό, εννοείται έχοντας σαν προτεραιότητα τα θέματα του Ολυμπιακού.

Το "Δεν Πληρώνω" πάει Βρυξέλλες


Υπόμνημα και συνάντηση με αρμοδίους στις Βρυξέλλες θα επιχειρήσει να επιτύχει το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα κατά των Διοδίων...
όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία.
Οι “Δεν πληρώνω” στο υπόμνημα τους θα επισημαίνουν πως σε μια διαδρομή 450 χιλιομέτρων, δηλαδή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, λειτουργούν 10 μετωπικοί σταθμοί και δεκάδες πλευρικοί.
Όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία, το υπόμνημα θα υποστηρίζει πως το σχέδιο ανάπτυξης των αυτοκινητόδρομων συνδέθηκε με την υποβάθμιση του σιδηρόδρομου και την κατάργηση των δρομολογίων.
Αναφέρεται ενδεικτικά ότι στην ηπειρωτική Ελλάδα αντιστοιχούν 24χλμ αυτοκινητόδρομων για κάθε 100.000 κατοίκους, όταν στην Ελβετία είναι 18χλμ, στη Γαλλία 17χλμ και στη Γερμανία 15χλμ.
Το κίνημα των διοδίων στη χώρα μας βλέπει συνεχώς τα μέλη του να αυξάνονται παρά τις προειδοποιήσεις για κυρώσεις και τις προσπάθειες των εταιρειών που εκμεταλλεύονται τους αυτοκινητόδρομους να οδηγήσουν σε ποινικοποίηση του αγώνα τους.
Πρόσφατα, η "Ολυμπία Οδός" ανακοίνωσε ότι οι κινητοποιήσεις στα διόδια, βάζουν σε κίνδυνο την ολοκλήρωση των αυτοκινητόδρομων, καθώς κλονίζεται η εμπιστοσύνη των Τραπεζών και των επενδυτών στο έργο.
Μάλιστα η εταιρεία κάλεσε κάθε μη εμπλεκόμενο μέρος να απέχει από δραστηριότητες που είναι δυνατόν να υπονομεύσουν τις διαπραγματεύσεις και συνεπώς την επιτυχή πορεία της Ολυμπίας Οδού.

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Η ΝΔ


'Ενα βήμα πριν το κραχ βρίσκεται η Ν.Δ. καθώς, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του apokalypseis.gr ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς και κορυφαία στελέχη έχουν ξεκινήσει μία προσωπική οικονομική εκστρατεία για...
να συγκεντρώσουν χρήματα καθώς το κομματικό ταμείο είναι...μείον!
«Η Ν.Δ δυσκολεύεται μήνα με το μήνα ακόμα και να καταβάλει τους μισθούς των εργαζομένων στο κόμμα ενώ έχει ανοίξει επικίνδυνα το χρέος της απέναντι σε προμηθευτές και άλλους πιστωτές», εξηγούσε ένα εκ των κεντρικών στελεχών του κόμματος, αφήνοντας, μάλιστα, αιχμές στην οικονομική διαχείριση και τον υπερδανεισμό επί προεδρίας Κώστα Καραμανλή.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι πως την οικονομική κατάσταση του κόμματος επιβάρυνε σημαντικά το τελευταίο δάνειο, ένα μεγάλο μέρος του οποίου καταναλώθηκε για την μετεγκατάσταση στα νέα υπερπολυτελή γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού, όπου μόνο τα ενοίκια που καταβάλλονται ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ ετησίως!

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. συζήτησε το οικονομικό πρόβλημα με γνωστούς επιχειρηματίες, στο πλαίσιο κοινωνικών επαφών του. Ειδικότερα, ζήτησε οικονομική στήριξη από επιχειρηματία στο χώρο του τουρισμού και της ναυτιλίας, με την οικογένεια του οποίου διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια στενές φιλικές σχέσεις.

Η Ν.Δ. βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση δεδομένου ότι έχει προεξοφλήσει τις κρατικές επιχορηγήσεις των επομένων ετών για να λάβει τραπεζικά δάνεια, ενώ βρίσκεται σε μειονεκτική θέση σε σύγκριση με το επίσης υπερχρεωμένο ΠΑΣΟΚ, που, όμως, ως κυβέρνηση κατορθώνει να έχει «κύκλο εργασιών» και επιρροή σε επιχειρηματικούς κύκλους για να εξασφαλίζει οικονομική βοήθεια.

ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;


Έχει καταντήσει ρουλέτα το που θα συνεδριάσει την επόμενη φορά το δημοτικό συμβούλιο. Για αυτό παίξτε και εσείς στο νέο παιχνίδι ποντάροντας το μέρος της επόμενης συνεδρίασης. Ο νικητής...
κερδίζει μια "πράσινη κάρτα"...

ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ GOOGLE ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ H MICROSOFT

Προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της Google κατέθεσε σήμερα η Microsoft, κατηγορώντας την ότι κάνει κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της, παρεμποδίζει τον ανταγωνισμό εις βάρος των καταναλωτών και επιχειρεί να μπλοκάρει την δημιουργία εναλλακτικών λύσεων στην αγορά, σαμποτάροντας τους ανταγωνιστές της...


Ο κολοσσός των διαδικτυακών αναζητήσεων βρίσκεται ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο υπό επίσημη διερεύνηση από την Κομισιόν, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η Google έχει παραβιάσει την αντιμονοπωλιακή νομοθεσία.

Η εν λόγω έρευνα είχε διαταχθεί μετά τις καταγγελίες που υπέβαλαν τρεις εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο.

Φουντώνει ο «πόλεμος»

Η σημερινή προσφυγή φουντώνει τον «πόλεμο» μεταξύ των δύο κορυφαίων εταιρειών στην αγορά της τεχνολογίας και του Ίντερνετ.

Είναι η πρώτη φορά που η Microsoft -η οποία αποτέλεσε και η ίδια αντικείμενο έρευνας για ενδεχόμενη αντιμονοπωλιακή δράση στις ΗΠΑ και την Ευρώπη- υποβάλλει καταγγελία στις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές για θέματα ανταγωνισμού.

Στην καταγγελία της, υποστηρίζει ότι η Google εφαρμόζει ένα «σχέδιο δράσεων» το οποίο παρεμποδίζει με αθέμιτο τρόπο τον ανταγωνισμό στον χώρο των αναζητήσεων και της διαφήμισης στο Διαδίκτυο.

Η «πίτα»

Η Google κατέχει δεσπόζουσα θέση στον τομέα των αναζητήσεων, ελέγχοντας περισσότερο από το 90% της αγοράς στην Ευρώπη. Το Bing, η μηχανή αναζήτησης που δημιούργησε η Microsoft το 2009, προσπαθεί να αποσπάσει μέρος του μεριδίου του μεγάλου ανταγωνιστή του.

Σύμφωνα με την εταιρεία Net Applications, στην διεθνή αγορά των online αναζητήσεων κυριαρχεί η Google, με ποσοστό 84,8%, και ακολουθούν η Yahoo με 5,7% και το Bing με 3,9%

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Δύσκολοι καιροί για Αλογοσκούφη και Τσοχατζόπουλου


Την περαιτέρω διερεύνηση των δηλώσεων «πόθεν έσχες» των πρώην υπουργών, Γιώργου Αλογοσκούφη και Aκη Τσοχατζόπουλου, ζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής Επιτροπής, από τους ορκωτούς λογιστές που έχουν αναλάβει τη σχετική διαδικασία.
Παρότι κατ΄ αρχήν δεν εντοπίζονται παρατυπίες στις δηλώσεις των δύο υπουργών, τα μέλη της Επιτροπής, κατά...

τη σημερινή κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασή τους, συμφώνησαν να υπάρξει διευκρίνιση ορισμένων σημείων των εν λόγω δηλώσεων, προκειμένου να οδηγηθεί η Επιτροπή σε ασφαλή συμπεράσματα.

Συνεργάτες του κ. Γιώργου Αλογοσκούφη κάνουν λόγο για «απαράδεκτη προσπάθεια πολιτικού συμψηφισμού», καθώς «τα στοιχεία του πόθεν έσχες του πρώην υπουργού κ. Αλογοσκούφη, είναι κατατεθειμένα διαχρονικά με ακρίβεια και σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει αναντιστοιχία μεταξύ εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων. Άλλωστε, έχει δώσει στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, όλες τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών του, παρότι δεν ήταν υποχρεωμένος».

Υπενθυμίζεται πως από τον περασμένο Νοέμβριο, η Επιτροπή έχει ζητήσει από τους ορκωτούς λογιστές και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος τη διερεύνηση πιθανών αποκλίσεων ανάμεσα στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» και τους τραπεζικούς λογαριασμούς δέκα υπουργών. Πρόκειται για τους Τάσο Μαντέλη, Γιάννο Παπαντωνίου, Νίκο Χριστοδουλάκη, Χρίστο Βερελή, Ακη Τσοχατζόπουλο, Βύρωνα Πολύδωρα, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Γιώργο Αλογοσκούφη, Μιχάλη Λιάπη και Γιώργο Βουλγαράκη.

H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ...
Για μια ακόμη φορά επιχειρείται η ανατροπή του καθεστώτος της υποχρεωτικής δημοσίευσης των ισολογισμών στις εφημερίδες που ισχύει με το νόμο 2190/1920, ο οποίος εφαρμόζεται μέχρι σήμερα. Οργανώσεις επιχειρηματιών, με τη συνδρομή γνωστών...
εκδοτικών επιχειρήσεων του ημερησίου και περιοδικού τύπου, πιέζουν για την κατάργηση της υποχρέωσης αυτής και την αντικατάστασή της με την δημοσίευση στο site που διατηρεί κάθε επιχείρηση, αδιαφορώντας για το ότι μια τέτοια ανατροπή.

Επιφέρει βαρύ πλήγμα στην ενημέρωση αλλά και στη διαφάνεια και το θεσμικό έλεγχο των οικονομικών στοιχείων όλων των εταιρειών (Α.Ε. και Ε.Π.Ε.).
Μειώνει τα έσοδα των ασφαλιστικών Ταμείων των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου.
Δυναμιτίζει την εύθραυστη ισορροπία στην αγορά εργασίας στο χώρο των ΜΜΕ, συντείνοντας στην κατάργηση θέσεων εργασίας.
Ευνοεί, σκανδαλωδώς, μεγάλες επιχειρήσεις.
Η δημοσίευση στο Διαδίκτυο των οικονομικών στοιχείων, εκ των πραγμάτων, κρίνεται επισφαλής (κίνδυνος αλλοίωσης των στοιχείων) σε σχέση με το γραπτό τύπο.
Καταστρατηγεί στην πράξη την ισότιμη ενημέρωση των πολιτών.
Εξάλλου, όπως και η Ευρωπαϊκή Ένωση Εκδοτών Εφημερίδων τονίζει είναι χρέος της πολιτείας να εξασφαλίζει «ένα ικανό επίπεδο διαφάνειας και ασφάλειας όσον αφορά στις δραστηριότητες των εισηγμένων και μη εταιρειών αλλά και να καθιστά δυνατή μια ίση και χωρίς διακρίσεις πρόσβαση στις χρηματοπιστωτικές πληροφορίες για όλους τους ενδεχόμενους επενδυτές. Το διαδίκτυο και πολύ περισσότερο οι ιστοσελίδες των επιχειρήσεων είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να αναπληρώσουν την πληροφόρηση του κοινού, την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την διαφάνεια που παρέχει η δημοσίευση στην εφημερίδα». Εάν, μάλιστα, ληφθεί υπ’ όψιν ότι το κόστος για κάθε επιχείρηση είναι περίπου 415 ευρώ το χρόνο, αντιλαμβάνεται κανείς ότι άλλοι είναι οι λόγοι και όχι οι οικονομικοί για τους οποίους οι επιχειρήσεις ζητούν την κατάργηση της δημοσίευσης των ισολογισμών στις εφημερίδες.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και όλοι οι εργαζόμενοι στον τύπο και τα ΜΜΕ καταγγέλλουν τις μεθοδεύσεις των επιχειρηματικών κύκλων που αποσκοπούν στην επιβολή ενός καθεστώτος αδιαφάνειας και επιλεκτικής πληροφόρησης και αδυναμίας ελέγχου των οικονομικών στοιχείων αυτών. Δηλώνουν δε, ότι θα αγωνιστούν με κάθε μέσο για να αποτραπεί η επιχειρούμενη ανατροπή του ισχύοντος, μέχρι σήμερα, καθεστώτος υποχρεωτικής δημοσίευσης των ισολογισμών και λοιπών οικονομικών στοιχείων εταιρειών.

ΒΟΜΒΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

"ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΛΥΣΗ"!
Νέα «βόμβα» στα θεμέλια της κυβέρνησης. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παντελής Οικονόμου, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβερνητική πολιτική, ζητώντας την...
αποκήρυξη του Μνημονίου! Δριμύτατη κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης από τον βουλευτή της Α’ Αθήνας. Το Μνημόνιο δεν είναι επιδεκτικό ούτε στην επικαιροποίηση ούτε στην αναθεώρηση, διότι δεν οδηγεί σε λύση τόνισε ο Παντελής Οικονόμου. Η μόνη λύση συνεπώς, όπως υποστήριξε, είναι «να καταγγείλουμε το Μνημόνιο». Επιπλέον, ο Π. Οικονόμου σημείωσε η Ελλάδα στη σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου, πέραν της καταγγελίας του Μνημονίου, θα πρέπει να ζητήσει την έναρξη λειτουργίας του μόνιμου μηχανισμού στήριξης το 2012 και όχι το 2013, καθώς τότε θα είναι πολύ αργά για τη χώρα. Επιπροσθέτως, ο «πράσινος» βουλευτής άφησε αιχμές και για τη συμμετοχή της Ελλάδας στις πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι, λέγοντας: «Διαισθάνομαι, με όλα αυτά που βλέπω, ότι ανήκουμε στη Δύση περισσότερο απ' ό,τι μας συμφέρει ως χώρα…».

ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΞΑΝΑ) ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...

 
Λιγότερα μαθήματα, περισσότερες ώρες διδασκαλίας του κάθε μαθήματος και καθιέρωση της επιστημονικής εργασίας είναι μερικά από τα βασικότερα στοιχεία που αλλάζουν στο Νέο Λύκειο, όπως τα παρουσίασε σήμερα η υπουργός Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου. Όσον αφορά τις εξετάσεις για την εισαγωγή...
στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, η υπουργός δεν προχώρησε σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

Περιορίστηκε απλά, να αναφέρει ότι στις εξετάσεις δεν θα υπάρχει συγκεκριμένη ύλη ανά κεφάλαιο που θα ευνοεί την αποστήθιση, ενώ θα συνυπολογίζεται η συγκρότηση του μαθητή σε όλες τις τάξεις του Λυκείου. Το νέο σύστημα θα ισχύσει για όσους μαθητές ξεκινήσουν τη φοίτηση τους στο Λύκειο από την επόμενη σχολική χρονιά και θα αποφοιτήσουν τη σχολική χρονιά 2013-2014.

ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ...ΦΑΓΟΥΡΑ

"Παρών" Καραμανλή στις επόμενες εκλογές μέσω Αντώναρου!


iefimerida.gr
Η φημολογία που θέλει τον Κώστα Καραμανλή να σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την πολιτική και να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για βουλευτής "σέρνεται" εδώ και καιρό. Όμως, από σήμερα, φαίνεται ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο απομακρύνεται και ο τέως πρωθυπουργός δηλώνει "παρών". Όχι, δεν έλυσε τη σιωπή του. Μίλησε πάλι μέσω τρίτου... "Ο Κώστας Καραμανλής είναι πολλά χρόνια βουλευτής Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσει να τιμά τη Θεσσαλονίκη", είπε σήμερα στην ΕΡΤ3 ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού, Ευάγγελος Αντώναρος. Ο κ. Αντώναρος, που όσοι τον ξέρουν λένε ότι "δεν κάνει τίποτα αν δε συνεννοηθεί με τον Καραμανλή", επιχείρησε να κλείσει ένα σενάριο που, κατά πληροφορίες, ενοχλεί πολύ τον προηγούμενο ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο κ. Καραμανλής "θα τιμήσει ξανά" τη Θεσσαλονίκη, λοιπόν. Παρότι στη λεωφόρο Συγγρού, στη "νέα Νέα Δημοκρατία", όπως άρεσκονται να τη λένε, θα τους άρεσε πολύ αν ο ίδιος ο προκάτοχος του Αντώνη Σαμαρά αποφάσιζε να "κρεμάσει τα παπούτσια του". Μπορεί ο νυν πρόεδρος του κόμματος, με διαδοχικές διαδικασίες από τη βάση, αλλά και ένα συνέδριο με διευρυμένο συνεδριακό σώμα, να έχει καταφέρει να ελέγξει τα όργανα της ΝΔ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το DNA του κόμματος έπαψε να είναι "καραμανλικό"...

Άλλωστε, τα σενάρια περί "επιστροφής Καραμανλή για να επανενώσει την Κεντροδεξιά"... ανεβάζουν την πίεση του Αντώνη Σαμαρά, αφού υπονομεύουν εξ αντικειμένου την προοπτική του να κυβερνήσει.

ΥΓ:Αλλα τι περιμένεις.Οταν τους δώθηκε το δικαίωμα να νομίζουν οτι ειναι ...κληρονομιά τους η πολιτική και ο μαλάκας ο ελληνας πρέπει να τους πληρώνει και αυτός να πεινάει καλά να πάθει.Και οταν εχει ως εκφραστή του τον...Αντώναρο αυτό τα λέει ολα.

ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ...ΒΑΘΕΙΑ

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον πρώην υπουργό της ΝΔ


Δεν θα αργήσει η ώρα που θα αποκαλυφθεί το όνομα του πρώην υπουργού της ΝΔ που στήριξε τον Αντώνη Σαμαρά στη μάχη για την ηγεσία της ΝΔ και βρέθηκε να έχει τραπεζικές καταθέσεις ύψους 178 εκ. ευρώ. Πριν λίγο, η κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου των οικονομικών βουλευτών και κομμάτων, που ταυτόχρονα ελέγχει και τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» των πολιτικών ζήτησε...
τα στοιχεία των ελέγχων του ΣΔΟΕ. Το θέμα τέθηκε στη σημερινή, εκτός δημοσιότητας, συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής που συνήλθε υπό την προεδρία του Γ΄ αντιπροέδρου της Βουλής Ευάγγελου Αργύρη με τη συμμετοχή των βουλευτών Ντίνου Βρεττού ΠΑΣΟΚ , Αθανάσιου Μπούρα (ΝΔ), Αντώνη Σκυλλάκου ΚΚΕ , Βαΐτση Αποστολάτου (ΛΑΟΣ), Θεόδωρου Δρίτσα (ΣΥΡΙΖΑ) των αντιπροέδρων του Συμβουλίου Επικρατείας και του Αρείου Πάγου καθώς και του προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Από όλες τις πτέρυγες των κομμάτων τονίσθηκε ότι αυτό το θέμα που κυκλοφορεί ως φήμη, κι ούτε διαψεύδεται, ούτε προσωποποιείται, εκθέτει τον πολιτικό κόσμο και, ως εκ τούτου, εξουσιοδοτήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος κ. Αργύρης να έλθει σε επαφή με το ΣΔΟΕ και να ζητήσει τα σχετικά στοιχεία.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΒΟΡΓΙΑ Ο ΒΑΣΑΡΑΣ

Στίς δικαστικές αιθουσες θα συναντηθούν ο επικεφαλής της διατητικής επιμόρφωσης της ΕΠΟ Κύρος Βασάρας και ο βετεράνος διεθνής διατητής Σωτήρης Βοργιάς.Ο Θεσσαλονικιός πρώην διεθνής διιτητής μετά το ματς της Εθνικής ομάδας με την Πολωνία στο "Καραϊσκάκης"ελεγε οτι εχει απομαγνυτοφωνήσει και την τελευταία λέξη των οσων εχει υποστηρίξει ο Σωτήρης Βοργιάς για το ατομό του στις τηλεοπτικές δίκες του Κυριάκου Θωμαϊδη και ηδη εχει προχωρήσει τις διαδικασίες με τον δικηγόρο του ωστε να κατατεθεί μήνυση και αγωγή απο μερους του στο Βοργιά για τις αναλήθεις που κατ επανάληψη υποστήρηξε σχετικά με τον μισθό του ,αλλα και τις δήθεν παρεμβάσεις του.Σχολιάζοντας και τις καταγγελίες για τις κασέτες ο Βασάρας που συνοδευόταν απο τον επίσης βετεράνο ρέφερι Τσαχειλίδη,ελεγε οτι ο Βοργιάς ειναι βαλτός και δεν τον ενδιαφέρει η κάθαρση του ποδοσφαίρου και της διατησίας.

"Ο Βαρδινογιάννης φταίει για τη φετινή χρονιά"

 
"Ο Βαρδινογιάννης φταίει για τη φετινή χρονιά"Την επομένη της ανακοίνωσης του Γιάννη Βαρδινογιάννη κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, που εκπροσωπεί τον Α. Βγενόπουλο στο Δ.Σ του Παναθηναϊκού, δήλωσε πως η κακή φετινή χρονιά της ομάδας οφείλεται στις λανθασμένες επιλογές του μεγαλομετόχου των "πρασίνων".
Αναλυτικά, όσα είπε στο "ΝOVAΣΠΟΡ FM":
-Για το χθεσινό ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
"Πέρασε σε όλο τον κόσμο και όλοι ρωτάνε για τη φετινή σεζόν ‘’ποιος φταίει’’; Χωρίς να έχω λόγους η φετινή χρονιά είναι όλη του κου.Γιάννη (Βαρδινογιάννη). Με κάθε εκτίμηση που του έχω. Ο Νίκολας Πατέρας ανέλαβε και αποχώρησε. Εκείνος τοποθέτησε τους πάντες (σσ Βαρδινογιάννης). Ξεκίνησε με τον Κωνσταντόπουλο, μετά έγιναν μεταγραφές, καθορίστηκε το μπάτζετ και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, πάντα με άτομα της επιλογής του.
Έφερε τον κ.Γόντικα, ο οποίος έφτασε σε συσκευασία μιας θέσης, να κατέχει πέντε θέσεις. Όλα σε ένα. Στη συνέχεια αποχώρησε σε μεταγραφές. Ο κ.Γιάννης στην αρχή είπε ότι βάζω την αύξηση του ΜΚ, μετά είπε βάζω το 30% και αργότερα είπε βάζω χορηγία.
Δεν κριτικάρω… Αλλά δεν μπήκαν τα λεφτά αυτά, γιατί αν είχαν μπει, τότε θα ήμαστε εντάξει.
Η πλευρά του κ.Βαρδινογιάννη –αν εκφράζεται από τον ίδιο μου είναι σεβαστή. Με κάθε εκτίμηση, όμως, η φετινή πρόοδος της ομάδας είναι αποκλειστικότητάς του».
-Αν θα υπάρξει απάντηση από τον Ανδρέα Βγενόπουλο στην ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη:
"Καθαρά και ωραία για να τελειώσει το θέμα. Είμαι χρόνια στον ΠΑΟ ακούστε… Ο κ. Βγενόπουλος είναι πάρα πάρα πάρα πολύ σοβαρός. Έχω μπει στις επιχειρήσεις του, και ξέρω ότι ασχολείται με πάρα πολύ σοβαρά θέματα. Αυτά τα θεωρεί γελοιότητες που γίνονται. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ασχοληθεί.
Και οι θείοι του κ.Βαρδινογιάννη δέχθηκαν… λάσπες και καθόλου καλές συμπεριφορές. Ούτε ανακοινώσεις, όμως, υπήρξαν, ούτε κάποιο άλλο ‘’υποκατάστατο’’ βγήκε να πει αηδίες.
Οι νεαροί κύριοι που εδώ δεν τους πάω δεν έχουν καμία σχέση στη συμπεριφορά τους με τους γονείς τους. Έβγαζε ποτέ ο Θόδωρος εκ των υστέρων ανακοινώσεις; Βέβαια, έχουν και πλεονεκτήματα, αλλά δεν μοιάζουν στις σταράτες τους κουβέντες.
Βγήκαν και λένε με ανακοινώσεις ή άλλους τρόπους πως ο ‘’Βγενόπουλος είναι ο ηθικός αυτουργός’’, πως ο ‘’Βγενόπουλος είπε να προχωρήσουν στην αγορά ακριβών παικτών, όλα αυτά με αποτέλεσμα έρθει το νταμπλ και Σισέ. Πρέπει να του τα χρεώσουμε και αυτά…"

"Τον χτύπησα για το... καλό του ποδοσφαίρου"!

"Τον χτύπησα για το... καλό του ποδοσφαίρου"!
Ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στον Κύρο Βασάρα τον περασμένο Οκτώβριο, που έχει τα αρχικά Γ.Μ, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είπε στους αστυνομικούς ότι επιτέθηκε χωρίς να τον βάλει κανείς στον πρώην διεθνή διαιτητή. Ο λόγος; Ήθελε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Στο "dikisports.blogspot.com" αναφέρονται τα εξής:
"Ο διαβόητος "Θαμνάκιας" (Γ.Μ.) που συνελήφθη ως υπαίτιος της επίθεσης κατά Βασάρα, τρέλανε τους...αστυνομικούς.
"Εκανα ό,τι έκανα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου", είπε.
"Δεν μ΄έβαλε κανείς.Το έκανα γιατί έχω αγανακτήσει με τις κακές διαιτησίες, όπως έχουν αγανακτήσει όλοι οι έλληνες φίλαθλοι", τόνισε στους αποσβολωμένους αστυνομικούς".

Επιτέθηκαν στον Κούγια στην Ριζούπολη

  Επιτέθηκαν στον Κούγια στην Ριζούπολη
Ο Αλέξης Κούγιας εμφανίστηκε στα επίσημα του γηπέδου της Ριζούπολης δέκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Κόρινθο και όταν έγινε αντιληπτος από τους φιλάθλους τα πράγματα κύλησαν άσχημα για αυτόν.
Περίπου εκατό άτομα πήγαν προς το μέρος του με άγριες διαθέσεις και τον προπηλάκισαν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φυγαδευτεί τελικά από το γήπεδο του Απόλλωνα παρέα με τον Ηλία Φυντάνη, τον προπονητή της Παναχαϊκής, με τον οποίο βρέθηκαν μαζί στο γήπεδο.
Λέγεται ότι αυτό που εξαγρίωσε τους οπαδούς ήταν μια πρόσφατη αναφορά του προέδρου της Παναχαϊκής στον Απόλλωνα που θεωρήθηκε υποτιμητική για την ομάδα της Ριζούπολης.
Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Παναχαϊκής βρισκόταν εκεί καθώς η Παναχαϊκή παίρνει τους βαθμούς της νίκης χωρίς αγώνα κόντρα στην Αγία Παρασκευή, η οποία έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΕΣΠΑΣΕ ΑΓΩΓΟΣ ΣΤΟ ΜΟΡΝΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ανωμαλίες στην υδροδότηση περιοχών της Αθήνας αναμένεται να παρατηρηθούν τις επόμενες ημέρες, λόγω της αποκατάστασης της βλάβης στον κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό νερού του Μόρνου...


Η ΕΥΔΑΠ αποδίδει το πρόβλημα σε υποχώρηση τμήματος του τοιχίου του καναλιού του Μόρνου, που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει ο αγωγός που μεταφέρει νερό στην Αθήνα.

Από την ΕΥΔΑΠ ανακοινώνεται ότι θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής νερού από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, στο δίκτυο ύδρευσης των περιοχών Χέρωμα, Κόρμπη, Μηλαδέζα του δήμου Βάρης, καθώς και των περιοχών Σκάρπιζα, Κίτσι και Βουρβάτσι του δήμου Κορωπίου.

Γιούχαραν τον Σκανδαλίδη στη Θεσσαλονίκη


Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κ. Σκανδαλίδης...
έφαγε κράξιμο από διαδηλωτές του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη έξω από την αίθουσα που συνεδρίαζε το Περιφερειακό Συμβούλιο της Κεντρικής Μακεδονίας.


Παρόλο το γιουχάρισμα δεν φάνηκε να χάνει την ψυχραιμία του και συνέχισε την πορεία του.


Τόσο κράξιμο που έχουν φάει, μάλλον το συνήθισαν και έχουν πάθει ανοσία, ή μάλλον είχαν ανοσία από πριν σε ό,τι κι αν έκαναν, οπότε δεν τους πειράζει κιόλας.

Οπαδοί του ΠΑΟ αποδοκίμασαν τον Πατέρα

Κατά την άφιξή του στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Νικόλας Πατέρας αποδοκιμάστηκε οπαδούς που του φώναζαν...
"Φύγε και φέρε τα λεφτά πίσω"!


Ο Νικόλας Πατέρας έφτασε στα γραφεία λίγο πριν τις 17:00 και πήγε να χαιρετίσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που είχαν συγκεντρωθεί. 


Κάποιοι από αυτούς του φώναξαν: "Φύγε Πατέρα, άστα αυτά και δώσε τα λεφτά πίσω!" και στη συνέχεια ανέβηκαν στα μηχανάκια τους και αποχώρησαν. Ο κ. Πατέρας, δεν απάντησε και έτσι το περιστατικό δεν είχε συνέχεια.