Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

--Διάβασα το θέμα που έσκασε με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη και την εταιρία συμβούλων που είχε ο μακαρίτης αδελφός του και κληρονόμησε ,και που επί 25 χρόνια είχε συνεργασία με την ΟΠΑΠ.ΑΕ. Δεν θα αναρωτηθώ αν υπάρχουν άλλες ανάλογες εταιρίες στην Ελλάδα. Θα αναρωτηθώ όμως, αν κάποιος από εσάς είχε ανάλογη εταιρία και δεν είχε αδελφό βουλευτή και πρώην Υπουργό, η δεν ήθελε να έχει σχέση με πολιτικούς, θα είχε συνεργασία με την ΟΠΑΠ Α.Ε; Γιατί ο αγωνιστής της Δημοκρατίας Σήφης Βαλυράκης που μπήκε στο κόπο να απαντήσει στα δημοσιεύματα θα πρέπει να είχε λάβει σοβαρά υπ όψιν ότι μόνο και μόνο η αποκάλυψη της «Ε» προκάλεσε την κοινή γνώμη. Αν η συνεργασία την εν λόγο εταιρία ξεκίνησε το 1986 και ανανεώθηκε το 2010,όπως προκύπτει από επίσημη απάντηση της ΟΠΑΠ ΑΕ, τότε ο κ. Σήφης Βαλυράκης οφείλει να παραιτηθεί από το αξίωμα του αύριο το πρωί. Γιατί την περίοδο 1985-1988 ήταν Υφυπουργός Αθλητισμού, και η ΟΠΑΠ δεν ήταν εισηγμένη εταιρία στο χρηματιστήριο με την πλειοψηφία των μετοχών σε ιδιώτες, αλλά οργανισμός καθ ολοκληρίαν στην εποπτεία της ελληνικής κυβέρνησης και του εκάστοτε Υφυπουργού αθλητισμού. Που σημαίνει ότι ο κ. Σήφης Βαλυράκης εμμέσως πλην σαφώς έκανε αυτό που λέει ο λαός «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει…» Ως Υφυπουργός αθλητισμού που έκανε κουμάντο στο Δ.Σ της ΟΠΑΠ έδωσε την δουλειά στην εταιρία του αδελφού του και μετέπειτα της οικογενείας του.
ΥΓ: Αλήθεια ο κ. Σήφης Βαλυράκης μπορεί να απαντήσει στα ακόλουθα ερωτήματα;
1)Πόσα εκατομμύρια στοίχησαν στους Έλληνες φορολογούμενους οι πίνακες Ζωγραφικής  της συζύγου του, που είναι διάσπαρτοι σε υπουργεία, γραμματείες και δημόσιους άλλους Οργανισμούς;2)Θεωρεί ηθικό ότι δεν ακολουθήθηκε καμιά διαδικασία όπως προβλέπεται στο ελληνικό δημόσιο.
Ο λαός σοφά λέει ότι «Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει…» Και ο κ. Βαλυράκης αν σέβεται στο ελάχιστο έστω και εκ των υστέρων τα χρόνια της νιότης του και τους αγώνες που έκανε, οφείλει αξιοπρεπώς να παραιτηθεί και τότε ως ιδιώτης να διεκδικήσει δουλειές με το ελληνικό δημόσιο.
Γιατί σαφώς κύριε Βαλυράκη επί σειρά ετών το εκαναν και κάποιοι συνεχίζουν να το κάνουν ακόμη.Να χρησιμοποιούν δηλαδή τις ιδιοτητες και τις σχέσεις με τα κόμματα και να θυσαυρίζουν.Μόνο που αρκετά φτάνει αρκετά φάγατε,ο κόσμος πεινάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου