Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Ντογκμπά;


Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την μακρινή Κίνα η διοίκηση και οι μέτοχοι της Σανγκάη Σενχούα είναι σε αντιπαράθεση και αυτό μπορεί να οδηγήσει μακριά από την ομάδα τα δύο μεγάλα αστέρια Ντρογκμπά και Ανελκά.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι στα χέρια του επιχειρηματία Ζου Ζουν και άλλων 5 κρατικών επιχειρήσεων. Ο Κινέζος επιχειρηματίας έχει επενδύσει στην ομάδα του 60 εκατ. λίρες τα τελευταία 5,5 χρόνια και οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να πληρώσουν το μερίδιο που τους αναλογεί.Δεν είναι πρόθυμοι
Η «απροθυμία» των υπόλοιπων μετόχων να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στο οικονομικό οικοδόμημα είχαν ως αποτέλεσμα ο Ζου Ζουν να θέτει πλέον όρια στα ποσά που θα βάζει (θέλει να επιστρέψει στο αρχικό μοντέλο διοίκησης που είχε μόνο το 28,5 των μετοχών και όχι το 70% που κατέχει τώρα) και έτσι τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν οι παίκτες είναι «στον αέρα».
Εάν γίνει αυτό τότε οι παίκτες που αμείβονται με 300.000 λίρες την εβδομάδα δεν θα θέλουν να μείνουν με λιγότερα χρήματα και έτσι θα αποχωρήσουν από την Κίνα.
Πηγή: Voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου