Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΣΑΤ ΜΕ ΤΗ SUPER LEAGUE




 Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Σωτήρη Τριανταφύλλου, τον Α΄ αντιπρόεδρο Αντώνη Αντωνόπουλο, τον Β΄ αντιπρόεδρο Γιάννη Καραλή και τον έφορο Άρη Ασβεστά, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Super League Γιάννη Μώραλη στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Παρών στη θεσμική συνάντηση ήταν επίσης ο γενικός διευθυντής της Super League. Μιχάλης Αναγνώστου.
Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους θεσμικούς συνεργάτες μας, όπως είναι ο ΠΣΑΤ. Οι αθλητικοί δημοσιογράφοι επιτελούν σημαντικό έργο και ιδιαίτερα σε εποχές κρίσης για την ελληνική κοινωνία είναι πολύ σημαντικό να διασφαλιστεί το ποδόσφαιρο από ακραίες εκδηλώσεις, οι οποίες υποδαυλίζουν την οπαδική βία. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη εργασία των εκπροσώπων του Τύπου στα γήπεδα και να βελτιωθούν οι συνθήκες και σε αυτό το πλαίσιο η συνεργασία μας με τον ΠΣΑΤ είναι διαρκής».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου σημείωσε: «Η συνεργασία του ΠΣΑΤ με τη Super League συνεχίζεται και επεκτείνεται. Στόχος των δύο πλευρών είναι η απρόσκοπτη εργασία των εκπροσώπων του Τύπου και η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή τους στα γήπεδα, μέσα σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον που θα θωρακίζει ταυτόχρονα την ελεύθερη ενημέρωση. Η συνεργασία του ΠΣΑΤ με τη Super League θα είναι διαρκής και θεσμική, με διαύλους επικοινωνίας και κοινές πρωτοβουλίες που ως στόχο θα έχουν την αναβάθμιση της δημοσιογραφικής εργασίας στους χώρους δουλειάς και στα γήπεδα όλης της χώρας ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου