Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Πάγκαλος: μεσοπρόθεσμο ή τανκς!!!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο τρομοκράτησης λαού και βουλευτών για να ψηφιστεί πάση θυσία το μεσοπρόθεσμο. Στην επιχείρηση αυτή
επιστρατεύτηκε κι ο Πάγκαλος, ο οποίος, χωρίς αιδώ, δήλωσε ότι αν γυρίζαμε στη δραχμή θα έβγαινε ο στρατός και τα τανκ στους δρόμους… για να προστατέψουν τις τράπεζες. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα El Mundo είπε ότι «επιστροφή στη δραχμή θα σήμαινε ότι την επόμενη μέρα οι τράπεζες θα περικυκλώνονταν από τρομοκρατημένους ανθρώπους που θα προσπαθούσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους, ενώ ο στρατός θα έβγαζε στους δρόμους τανκ για να τις προστατέψει, καθώς δεν θα υπήρχε αρκετή αστυνομία».
Συνεχίζοντας, με το ίδιο λαϊκίστικο και κινδυνολογικό στυλ που τον διακρίνει, προέβλεψε ότι «θα υπήρχαν παντού αναταραχές, τα μαγαζιά θα άδειαζαν, κάποιοι άνθρωποι θα πηδούσαν από τα παράθυρα… Και όλο αυτό θα ήταν καταστροφικό για την Ευρωζώνη συνολικά».Αν αυτό δεν συνιστά δυσφήμηση της χώρας και επιχείρηση τρομοκρατίας τότε τι στην ευχή μπορεί να είναι;Κι αυτό το ψέμα περί επιστροφής στη δραχμή ας σταματήσει επιτέλους: έχει καταντήσει κακόγουστο αστείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου