Mπομπότα vs iPad 2
Η μπομπότα είναι μια γλυκιά πίτα, την οποία την έτρωγαν κατά την περίοδο της φτώχειας, της Γερμανικής και Ιταλικής κατοχής.
Επειδή είναι πολύ πιθανό να επανέλθει σύντομα στη μόδα σας δίνουμε τη συνταγή>
Υλικά
1 ποτήρι λάδι
5 αβγά
1 σουρωτή
400 γρ. τυρί φέτα
1 φακελάκι(2 κ.σ.) μπέικιν πάουντερ
10 κουταλιές καλαμποκάλευρο
10 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις
αλάτι (αν χρειαστεί)
Εκτέλεση
Χτυπάμε ελαφρά τα αβγά.
Προσθέτουμε το λάδι,
τη σόδα,
τη φέτα,
τα 2 αλεύρια και το μπέικιν.
Ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα και αδειάζουμε σε καλά βουτυρωμένο ταψάκι με διαστάσεις 23χ28εκ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα,μέχρι να ροδίσει καλά.
Δοκιμάστε την όταν θέλετε κάτι γρήγορο εύκολο και νόστιμο είναι πραγματικά μια πολύ καλή λύση!
Επειδή είναι πολύ πιθανό να επανέλθει σύντομα στη μόδα σας δίνουμε τη συνταγή>
Υλικά
1 ποτήρι λάδι
5 αβγά
1 σουρωτή
400 γρ. τυρί φέτα
1 φακελάκι(2 κ.σ.) μπέικιν πάουντερ
10 κουταλιές καλαμποκάλευρο
10 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις
αλάτι (αν χρειαστεί)
Εκτέλεση
Χτυπάμε ελαφρά τα αβγά.
Προσθέτουμε το λάδι,
τη σόδα,
τη φέτα,
τα 2 αλεύρια και το μπέικιν.
Ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα και αδειάζουμε σε καλά βουτυρωμένο ταψάκι με διαστάσεις 23χ28εκ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα,μέχρι να ροδίσει καλά.
Δοκιμάστε την όταν θέλετε κάτι γρήγορο εύκολο και νόστιμο είναι πραγματικά μια πολύ καλή λύση!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου