Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΜΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟ ΣΟΚ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Mπομπότα vs iPad 2

Η μπομπότα είναι μια γλυκιά πίτα, την οποία την έτρωγαν κατά την περίοδο της φτώχειας, της Γερμανικής και Ιταλικής κατοχής.
Επειδή είναι πολύ πιθανό να επανέλθει σύντομα στη μόδα σας δίνουμε τη συνταγή>


SV100389

Υλικά
1 ποτήρι λάδι
5 αβγά
1 σουρωτή
400 γρ. τυρί φέτα
1 φακελάκι(2 κ.σ.) μπέικιν πάουντερ
10 κουταλιές καλαμποκάλευρο
10 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις
αλάτι (αν χρειαστεί)
Εκτέλεση
Χτυπάμε ελαφρά τα αβγά.
SV100370
Προσθέτουμε το λάδι,
SV100371
τη σόδα,
SV100373
τη φέτα,
SV100374
τα 2 αλεύρια και το μπέικιν.
SV100375
Ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα και αδειάζουμε σε καλά βουτυρωμένο ταψάκι με διαστάσεις 23χ28εκ.
SV100376
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα,μέχρι να ροδίσει καλά.
SV100377
Δοκιμάστε την όταν θέλετε κάτι γρήγορο εύκολο και νόστιμο είναι πραγματικά μια πολύ καλή λύση!
SV100390

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου