Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012


Βλέπουν πιθανό «αρραβώνα» του ΠΑΟΚ με την Gazprom

Ημερομηνία: 29/10/2012 - 14:41
Βλέπουν πιθανό «αρραβώνα» του ΠΑΟΚ με την Gazprom
Επαναπροσέγγιση από πλευράς Gazprom, με αφορμή και την έλευση Σαββίδη στα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, βλέπουν στα ρώσικα ΜΜΕ. Ενδιαφέρον και ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Μίλαν, Αγιαξ από την εταιρεία-γίγας
Ακόμα ένα επεισόδιο στην πιθανότητα συνεργασίας του ΠΑΟΚ με την Gazprom εξελίσσεται σύμφωνα με το ρωσικό πόρταλ «svodka.net». Σύμφωνα με τον συντάκτη άρθρου που αναφέρεται στα επενδυτικά σχέδια της Gazprom, οι Ρώσοι γίγαντες της βιομηχανίας έχουν εκ νέου στα σχέδιά τους επαναπροσέγγιση με τον ΠΑΟΚ για συνεργασία στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο και για τη νέα σελίδα στην ομάδα και την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη που κάνει πιο εφικτή την προοπτική.
«Η εταιρία επιθυμεί να προωθήσει την εικόνα της μέσω συνεργασίας με την βουλγαρική ΤΣΣΚΑ και τον ΠΑΟΚ από την Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη, παρεμπιπτόντως, ο βασιλιάς του καπνού από το Ροστόφ, Ιβάν Σαββίδης έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας», αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση, αλλά το αφεντικό του ΠΑΟΚ είχε πει σε συνέντευξή του πως δεν υπάρχει κάποιος σύλλογος που να μην θέλει την εταιρία παραγωγής φυσικού αερίου ως συνεργάτη, χορηγό!
Εκτός από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και τον ΠΑΟΚ οι Ρώσοι φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με Μίλαν και Αγιαξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου