Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Από τρεις xώρες είπαν «όχι» στο αίτημα του ΟΦΗ!

  Από τρεις xώρες είπαν «όχι» στο αίτημα του ΟΦΗ!
Η απόφαση της ΕΠΟ να απορρίψει την αίτηση ανάκλησης του ΟΦΗ, με την οποία ζητούσε να επανεξεταστεί ο φάκελός του από την επιτροπή εφέσεων αδειοδότησης με άλλη σύνθεση, λήφθηκε από την εκτελεστική γραμματεία.
Ένα όργανο που όπως αναφέρεται στο καταστατικό της ΕΠΟ «συνεδριάζει βάσει ημερήσιας διάταξης και με την τήρηση πλήρων πρακτικών».Οι αποφάσεις της εκτελεστικής γραμματείας είναι «αμετάκλητες» και στο διοικητικό συμβούλιο «επικυρώνονται». Δηλαδή δεν μπορούν να ανατραπούν.Ας δούμε πως λήφθηκε η απόφαση χωρίς να μπούμε στην ουσία του σκεπτικού.
- Πρώτον, όπως ομολογεί η ΕΠΟ η απόφαση ελήφθη δια περιφοράς, που σημαίνει τηλεφωνικά. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν μίλησαν όλοι με όλους όπως υποτίθεται ότι συμβαίνει σε μια συνεδρίαση. Μίλησε ο Πιλάβιος και ένας «χιλιοτραγουδισμένος» τον τελευταίο καιρό υπάλληλος.- Δεύτερον, η απόφαση ελήφθη… πανευρωπαϊκά, αφού τα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας βρίσκονταν σε τρεις χώρες.Οι κύριοι Πιλάβιος, Οικονομίδης και Γκιρτζίκης πήραν την απόφαση για τον ΟΦΗ από την Ελβετία.
Ο κύριος Σάββας από την Αγγλία.Οι κύριοι Ανασόπουλος και Σταθόπουλος από την… Ελλάδα (αυτοί, όπως μαθαίνουμε, θα φύγουν την επόμενη εβδομάδα για να συνοδεύσουν την Εθνική ομάδα στις ΗΠΑ).Ο κύριος Μαρινάκης, τέλος, δεν συμμετείχε στη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου