Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ


Οι εμφανίσεις του Άγγελου Χαριστέα με τη φανέλα του Παναιτωλικού ανταμείβονται καθώς ο Φερνάντο Σάντος τον κάλεσε στην Εθνική Ομάδα για τις αναμετρήσεις με Κροατία και Γεωργία.
Ο 31χρονος διεθνής άσος επέστρεψε το καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Αγρινίου μετά από μια επιτυχημένη καριέρα 9 ετών σε ομάδες του εξωτερικού. Με τη φανέλα του Παναιτωλικού έχει πετύχει 2 γκολ σε 3 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα και προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις.Η απόδοσή του ανάγκασε τον Φερνάντο Σάντος να τον καλέσει εκ νέου στην Εθνική Ομάδα καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός αναζητά λύσεις στις επίθεσης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Έτσι ο έμπειρος επιθετικός θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ελλάδας για τις αναμετρήσεις με την Κροατία και τη Γεωργία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Οι παίκτες που κάλεσε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός για τις αναμετρήσεις με Κροατία (7/10, 21:45, «Γ. Καραϊσκάκης») και τη Γεωργία (11/10, 20:00 ώρα Ελλάδας, «Mikheil Meskhi») στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2012 είναι οι Τζόρβας, Χιώτης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος Κυριάκος, Παπαδόπουλος Αβραάμ, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Τζιόλης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Χαριστέας, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Κονέ, Μάκος, Πέτσος, Βύντρα.
 *Η αποστολή συγκεντρώνεται τη Δευτέρα 3/10 και ώρα 12:00 στις «Suites» Βουλιαγμένης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου