Τρίτη 16 Ιουλίου 2013



Μαρτυρίες για δωροδοκία σε Ποδοσφαιρικές Ενώσεις παίρνει ο Εισαγγελέας

Ημερομηνία: 16 Ιουλίου, 2013 00:33

Μαρτυρίες για δωροδοκία σε Ποδοσφαιρικές Ενώσεις παίρνει ο Εισαγγελέας
Υποθέσεις που αφορούν καταγγελίες για δωροδοκία σε Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων που είχαν εκλογές το τελευταίο διάστημα διερευνά σύμφωνα με πληροφορίες ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, Αριστείδης Κορέας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα δύο φυσικά πρόσωπα κλήθηκαν να καταθέσουν με αφορμή δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας που ανέφερε ότι την παραμονή των εκλογών συγκεκριμένης Ένωσης διακινήθηκαν χρήματα προκειμένου να εξαγοραστούν ψήφοι και να κερδισθούν οι εκλογές.

Το αποτέλεσμα των εκλογών βρήκε νικήτρια τη μία παράταξη με μικρή διαφορά ψήφων από την άλλη.
Τα πρόσωπα που κατέθεσαν φέρεται να υποστήριξαν προσκομίζοντας στοιχεία ότι έγινε κατάθεση και αυθημερόν ανάληψη σε λογαριασμό της Ένωσης λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές συγκεκριμένου ποσού το οποίο είναι ίδιο με ποσό άλλης Ένωσης από τη βόρεια Ελλάδα για την οποία υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες στη Δικαιοσύνη για χρηματισμό πριν τις εκλογές.σ. τα στοιχεία - εννέα επώνυμες καταγγελίες - βρίσκονται από χθες στη διάθεση της ιστοσελίδας και ευχαριστούμε τους αποστολείς όπως και όλους από διάφορες ΕΠΣ για την εμπιστοσύνη και την παροχή στοιχείων και πληροφοριών).
Ο αθλητικός εισαγγελέας φέρεται να διερευνά πιθανότητες συσχέτισης αυτών των υποθέσεων, εφόσον προκύψουν στοιχεία, με την υπόθεση των «στημένων πινάκων» διαιτησίας για την οποία έχουν προκύψει μαρτυρίες για προσπάθεια επηρεασμού Ενώσεων πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ τον περασμένο Οκτώβριο.

Υπενθυμίζεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση κλήθηκαν να καταθέσουν ως ύποπτοι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Σαρρής, τα μέλη της ΚΕΔ Θ. Μπριάκος και Γ. Δούρος, ο νομικός σύμβουλος Θ. Κουρίδης και το μέλος του ΔΣ Αρ. Σταθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου