Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ της Κίνησης Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας





Η Κίνηση Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους κ. κ Σταύρο Παπαδόπουλο και Γιώργο Νταβουντιάν, για την παραχώρηση του γηπέδου Μεσσηνιακού στο οποίο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά στη Καλαμάτα το camp Βασίλη Χατζηπαναγή για παιδιά ηλικίας 6-15 ετών.
 Ευχαριστούμε τα παιδιά, τους προπονητές και τους παράγοντες των σωματείων που συμμετείχαν, και φυσικά τους χορηγούς, Ξενοδοχείο ΕΛΙΤ, ΝΤΑΜΟ ΑΒΕΤΕ, Νικας Πλακάκια, Μπαστάκος Αλουμίνιο, Τσαχπίνης Μοτο, Σερεμέτης εμπορία Σιδήρου, cenesis Ανδρική μόδα, Παιδικά Ρούχα Πίτερ Πάν, AGRXRO A. E, Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, alfa Διαφημιστική, Κρεοπωλεία Μοτεβελής ,Οδεμισιώτης, Παπανίκος Μωραγιάννης Αλουμίνιο, που υποστήριξαν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
 Η .ΚΦ.Ε.Π.Μ, με το camp Βασίλη Χατζηπαναγή, ξεκίνησε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων στο χώρο του ποδοσφαίρου στο τόπο μας, με στόχο να αναδειχθεί ο πραγματικός ρόλος που θα πρέπει να έχει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, συνδυάζοντας την επιμόρφωση για το άθλημα σε όλα τα επίπεδα ,αλλά και το ήθος. Και έπεται συνέχεια.

Τέλος ευχαριστούμε την συντριπτική πλειοψηφία των Μέσων Μαζικής ενημέρωσης που προέβαλαν το Camp της Κ.Φ.Ε.Π.Μ και του Βασίλη Χατζηπαναγή, επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και ανταποκρινόμενοι στην πραγματική αποστολή που πρέπει να έχει η 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου