Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013










Υπό την καθοδήγηση του Δομάζου οι ακαδημίες του «Orion Sports Club»
Tο «Orion Sports Club»  ανακοινώσει τη συνεργασία του, από 1ης Σεπτεμβρίου, με τον «Στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον σπουδαίο Μίμη Δομάζο, που θα ηγείται πλέον του τεχνικού τιμ και θα βοηθήσει με τις γνώσεις και τις εμπειρίες του τους λιλιπούτειους άσους των ακαδημιών.
Ο Δομάζος, που πρόσφερε μοναδικές στιγμές μαγείας στην τεράστια καριέρα του, θα μεταλαμπαδεύσει τα μυστικά της στρογγυλής θεάς στους μικρούς μας άσους, θα τους καθοδηγήσει και θα τους προσφέρει όλα τα εφόδια, όχι μόνο για τη σωστή γνώση του αθλήματος, αλλά και για τη διαμόρφωση υψηλού αθλητικού πνεύματος.
Ο πρώην διεθνής άσος, που μεγαλούργησε με τον Παναθηναϊκό και έφτασε έως τον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών το 1971, είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην Α’ εθνική, αφού με το «τριφύλλι» και την ΑΕΚ συμπλήρωσε 536 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Φόρεσε, εξάλλου, το εθνόσημο 50 φορές.
** Στο «Orion Sports Club» θα έχετε την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας στα τρία υπερσύγχρονα γήπεδα 5Χ5 (που μπορούν να τροποποιηθούν σε 9Χ9) και σε ένα γήπεδο 8Χ8. Εξαιρετικές συνθήκες για την… ομάδα σας και όχι μόνο εντός γηπέδου, αφού διαθέτει πολυτελή αποδυτήρια με lockers για την ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων, άρτια εξοπλισμένο ιατρείο και αίθουσα σεμιναρίων, όπου θα καταστρώνετε τα πλάνα σας για τα καθημερινά ντέρμπι με τους φίλους σας. Και για τους γονείς που θέλουν να απολαύσουν τα παιδιά τους εν δράσει, λειτουργεί καφέ, όπου μπορούν να χαλαρώσουν και να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσφέρονται σε νέες μειωμένες τιμές, προσιτές για την κάθε οικογένεια.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου