Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους 5 διαιτητές!

  Παρέμβαση εισαγγελέα για τους 5 διαιτητές!
Η συνέντευξη του Αλ. Κούγια στην εφημερίδα «Εξέδρα» που δημοσιεύτηκε στις 25/3 έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, Μ. Αντωνακάκη.
Ειδικότερα δε η αναφορά του στους πέντε διαιτητές που βρίσκονται στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας.
Ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι «Τα κουκούτσια στο στοίχημα είναι οι κάρτες , τα κόρνερ, οι αποβολές, τα πέναλτι, σε ποια στιγμή μπαίνουν τα γκολ κ.λ.π. Γίνονται απίστευτοι συνδυασμοί και εκεί πέφτουν τα πολλά λεφτά.

Ο Δαλούκας δεν λέει αλήθεια. Καλύπτει ανθρώπους. Ο Δαλούκας μπορεί να βοηθήσει να ξετυλιχτεί το κουβάρι, αλλά φοβάται να μιλήσει. Το τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούν να το ξεκαθαρίσουν ο Δαλούκας, ο Καλόπουλος, ο Κωνσταντινέας, ο Λαμπρόπουλος και ο Βοσκάκης.
Άμα παρακολουθήσει κανείς την εξέλιξη αυτών των πέντε διαιτητών τα τελευταία χρόνια θα καταλάβει πολλά. Αν δει κανείς ποιος διαιτητής παίζει τα περισσότερα παιχνίδια και δει τι στοίχημα έγινε στα ματς αυτά, θα καταλάβει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο της Παναχαϊκής και παραπομπή του στην πειθαρχική επιτροπή, ώστε να αποδείξει όσα υπονοούνται στη συνέντευξη που έδωσε και ειδικότερα για τους πέντε διαιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου