Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Σε ξενοδοχείο το δημοτικό συμβούλιο - καταγγέλλεται ως "παράνομο"

 
Σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου αποφάσισε ο κ. Καμίνης να διεξάγει το σημερινό δημοτικό συμβούλιο (που αφορά στον προϋπολογισμό) στο οποίο όμως μετέχουν μόνο... οι σύμβουλοι της δικής του παράταξης και ο κ. Γιώργος Αμυράς.
Οι σύμβολοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης παρέμειναν στο Δημαρχείο, καταγγέλοντας τον κ. Καμίνη για καταστρατήγηση της νομιμότητας και του τυπικού.

Όπως συγκεκριμένα δήλωσε ο Λευτέρης Σκιαδάς, Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην αντιδημαρχος Αθήνας. "σήμερα καταστρατηγείται τόσο η νομιμότητα όσο και η παράδοση στον πρώτο Δήμο της χώρας. Η συνεδρίαση εάν γίνει εκτός Δημαρχειακού Μεγάρου δεν είναι νόμιμη. Το σύνολο των παρατάξεων της αντιπολιτεύεσεως παραμένουν στο Δημαρχείο μέχρι να πληροφορηθούν τι συμβαίνει. Ο τύπος επιβάλλει να γίνει πρώτα συνεδρίαση στον νομιμο χώρο, δηλαδή στο Δημαρχείο, να αποφασιστεί η μετακίνηση της έδρας και μετά να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα. Αυτό μέχρι τώρα δεν έχει γίνει".

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η συνεδρίαση έγινε στην αίθουσα Λος Άντζελες(!) του ξενοδοχείου Imperial, στην πλ. Καραϊσκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου