Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ...

Ο Ντουντού “δικαίωσε” τον Σισέ!

Ο Ντουντού “δικαίωσε” τον Σισέ!
“Έχει δίκιο, γιατί ό,τι συνέβη στο παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό ήταν καταστροφικό. Δεν υπήρχε σεβασμός σε τίποτα”, ήταν η ατάκα του Ντουντού, απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε την τοποθέτηση του Σισέ, ότι οι καλοί παίκτες είναι αναγκασμένοι να φύγουν από την Ελλάδα. Ο παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε στο contra.gr και εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στο συμβόλαιό του, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να δεχθεί μείωση αποδοχών.
Οι δύο καυτές απαντήσεις του Ντουντού
- Ο Σισέ είπε ότι με τις συνθήκες που επικρατούν στo ελληνικό πρωτάθλημα, οι καλοί παίκτες είναι αναγκασμένοι να φύγουν. Συμφωνείς;
“Έχει δίκιο, γιατί ό,τι συνέβη στο παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό ήταν καταστροφικό. Δεν υπήρχε σεβασμός σε τίποτα. Μη σκεφτόμαστε μόνο τι βλέπουμε εδώ, αλλά τι βλέπουν και στο εξωτερικό. Αυτά έγιναν στο Καραϊσκάκη. Τι θα γίνει στο επόμενο μεταξύ μας παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ; Μπορεί να ξανασυμβεί το ίδιο. Θα πρέπει να γίνουν ενέργειες που να αποτρέψουν να ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. Γιατί δεν είναι μόνο αυτά που συμβαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και οι συμπλοκές έξω από αυτό. Κάποια πράγματα μπορούν όντως να συμβούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε ένα ντέρμπι, αλλά εδώ πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα και η νοοτροπία του κόσμου γιατί δεν υπάρχει σεβασμός”.
- Αν ο Ολυμπιακός, με πρόσχημα και την οικονομική κρίση, σου ζητήσει μείωση αποδοχών θα τη δεχτείς;
Θα σου πω την αλήθεια, ποτέ δεν θα συμφωνούσα σε μείωση του μισθού μου. Ξέρεις γιατί; Διότι δεν υπάρχει σε κανένα συμβόλαιο όρος που να λέει ότι αν δεν παίζεις καλά θα πάρεις λιγότερα ή αν παίζεις καλά θα πάρεις περισσότερα. Τον πρώτο χρόνο έπαιξα πολύ καλά και τότε η ομάδα μού ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια το συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου