Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Η ΕΠΟ απέτυχε στη διοργάνωση του τελικού

  Η ΕΠΟ απέτυχε στη διοργάνωση του τελικού
Προχειρότητα και σοβαρά λάθη στην διοργάνωση του τελικού χρέωσε στην ΕΠΟ ο Γιώργος Σπανός. Οι ομάδες και η αστυνομία ευθύνονται για τα επεισόδια, σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής κυπέλλου, Ν. Προύντζο.
Μιλώντας στη "NET FM", ο πρόεδρος του Ατρομήτου είπε:
"Αντί για συγνώμη από την ΑΕΚ μας χαρακτηρίζουν γραφικούς. Υπήρξε προχειρότητα και έγιναν σοβαρά λάθη από την ΕΠΟ σε ότι αφορά τη διοργάνωση του τελικού. Η ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι ήταν ανεπαρκής.
Η ΕΠΟ ήθελε να γίνει η απονομή και να μην συνεχισθεί ο αγώνας. Είχα στα αποδυτήρια παίκτες χτυπημένους με αίματα. Ο Κάκος στο φύλλο αγώνος έγραψε ότι χτυπήθηκε κι ενώ είχε κρατήσει 9 λεπτά καθυστέρηση, έληξε το παιχνίδι στο 91 και 30''. Οι διαιτητές ήταν σε κακή κατάσταση και είχαν το αίσθημα του φόβου. Ο Αδαμίδης είναι σοβαροφανής και στο γήπεδο έκανε σόου. Η ΕΠΟ δεν θωράκισε την ισονομία του τελικού".
Αλλού ρίχνει τις ευθύνες η ΕΠΟ...
Στην ίδια συχνότητα μίλησε και ο Νίκος Προύντζος, πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου και μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ, που φρόντισε να επιρρίψει τις ευθύνες σε αστυνομία και ομάδες...
"Οι ΠΑΕ δεν μπορούν να κουμαντάρουν τον κόσμο. Η ΑΕΚ μας είχε διαβεβαιώσει πως οι οργανωμένοι θα κάθονταν μόνο στο πάνω διάζωμα, αλλά αυτοί έκατσαν και στο κάτω. Οι ΠΑΕ φταίνε για τους οπαδούς που έχουν. Οι σεκιούριτι είναι οικογενειάρχες και πρέπει να φυλάνε τη ζωή τους. Η αστυνομία μας είχε διαβεβαιώσει πως είχε πάρει τα κατάλληλα μέτρα, αλλά τελικά δεν έκανε τίποτα", δήλωσε ο Ν. Προύντζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου