Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013


«Βάση» της Aegean το αεροδρόμιο της Καλαμάτας !

Το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, γίνεται η 7η βάση της Aegean και θα πραγματοποιεί 12 πτήσεις την εβδομάδα, προς 9 προορισμούς σε 5 διαφορετικές χώρες.
 Αυτό τονίστηκε από τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Ευτύχη Βασιλάκη, ο οποίος βρέθηκε χθες βράδυ στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, που υποδέχθηκε την πρώτη πτήση από το Μόναχο, με Γερμανούς τουρίστες, που θα φιλοξενηθούν στο Costa Navarino. 
Τους τουρίστες, καλωσόρισαν οι μητροπολίτες Μεσσηνίας και Τριφυλίας, οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης, πλήθος παραγόντων της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, μεταξύ αυτών η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο πρόεδρος του ΕΟΤ Χρήστος Πάλλης, εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου, αλλά και ο πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.
Το Σάββατο, το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, είχε υποδεχθεί την πρώτη πτήση της περιόδου, με τη νέα γραμμή που ενώνει την Καλαμάτα με τη Στοχκόλμη και δρομολόγια κάθε Σάββατο έως και το Νοέμβριο.
Τους 60 τουρίστες από τη Σουηδία, υποδέχθηκαν  μέλη του Λυκείου Ελληνίδων με παραδοσιακές φορεσιές, προσφέρονταν εδέσματα με τοπικά προϊόντα. 
Με την πρώτη πτήση από τη Στοκχόλμη ήρθε στη Μεσσηνία ο Θανάσης Ψαρούλης, πρόεδρος της Διαδημοτικής Επιτροπής,  που έζησε πολλά χρόνια στη Σουηδία, ενώ τους τουρίστες υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Μανιάτης, η αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού Καλαμάτας Πόλα Κούλη και ο αερολιμενάρχης Δημήτρης Μανδηλάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου