Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Επίκληση των ΠΑΕ που παίζουν Ευρώπη έκανε η ΕΠΟ, στις 11/6 το δικαστήριο


1
Επίκληση των ΠΑΕ που παίζουν Ευρώπη έκανε η ΕΠΟ, στις 11/6 το δικαστήριο
Στις 11/6 θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς ζητώντας την έκπτωση του ΔΣ της ΕΠΟ και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης, λόγω παραβιάσεων στο καταστατικό και τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας.  
Το δικαστήριο πήρε αυτή την απόφαση διότι η πλευρά της ΕΠΟ κάλεσε προς επίκληση τις ομάδες που θα παίξουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου, οι οποίες όπως υποστηρίχτηκε, σε μια ενδεχόμενη απόφαση που διορίζει προσωρινή διοίκηση, θα υποστούν οικονομική ζημία και θα καταστραφούν, αφού η FIFA θα αντιδράσει.
Η πλευρά της ΕΠΟ υποστήριξε ότι διαθέτει πρόσθετη παρέμβαση από 45 Ενώσεις. Από την άλλη οι δύο Ενώσεις που προσέφυγαν υποστήριξαν ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη. Η διοίκηση είναι παράνομη και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Για αυτό ζήτησαν την έκδοση προσωρινής διαταγής που να τις δικαιώνει, ομως το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής.
Υπέρ των δύο Ενώσεων έκανε πρόσθετη παρέμβαση ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος παρών στο δικαστήριο αλλά εκτός αίθουσας, ήταν ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου