Πέμπτη 16 Μαΐου 2013


Ξενοδοχείο Άρτεμις

-ΦΥΣΑΕΙ ΒΟΡΙΑΣ-ΦΥΣΆΕΙ ΝΟΤΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΣΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣ ΝΑ ΠΑΣ














  





Σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο μας. Το ξενοδοχείο Άρτεμις αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1979. Η θέση το κάνουν την ιδανική επιλογή για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου η για πολυήμερες οικογενειακές διακοπές. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σε μία ήσυχη και παραδοσιακή γειτονιά του νησιού, λίγα μόλις μέτρα από την παραλία.

Η παραλία της Αίγινας είναι το πλέον κοσμοπολίτικο μέρος της Αίγινας και το ξενοδοχείο μας βρίσκεται μόλις εκατό μέτρα από αυτή. Αυτό που θα σας κερδίσει στο ξενοδοχείο Άρτεμις είναι το φιλικό περιβάλλον, η διάθεση του προσωπικού να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η καθαριότητα σε όλους του κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια μας.

Και φυσικά τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εδώ. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από το λιμάνι της Αίγινας. Εκεί θα αποβιβαστείτε και σε ένα λεπτό με τα πόδια θα βρίσκεστε στο δωμάτιο σας. Το ξενοδοχείο Άρτεμις θα γίνει το ορμητήριο σας προς όλες τις κοντινές και μακριές διαδρομές του νησιού. Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι μερικά μέτρα πιο κάτω, μετά την πλατεία Εθνεγερσίας βρίσκονται τα λεωφορεία με τα οποία μπορείτε να μετακινηθείτε προς κάθε κατεύθυνση! Στην απέναντι πλευρά του δρόμου, δίπλα στο λιμάνι βρίσκονται τα εκδοτήρια των εισιτηρίων και τα ταξί. Είναι όλα δίπλα, αλλά και σε τέτοια απόσταση ώστε εσείς να απολαμβάνετε μόνο τη θέα στα παραδοσιακά κτήρια και το λιμάνι!

Η παραλία της Αίγινας με το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου θα σας χαρίσει μοναδικές πρωινές και απογευματινές βόλτες, ενώ τριγύρω βρίσκονται τα φημισμένα cafe του νησιού, που θα σας χαρίσουν χαλαρωτικές στιγμές. Από το παράθυρο σας θα δείτε τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα. Είναι ο ναός της Κολόνας, στον ομώνυμο λόφο. Σας προτείνουμε να τον επισκεφθείτε, είναι δύο - τρία λεπτά με τα πόδια. Είναι μια επίσκεψη που θα σας μείνει αξέχαστη!

Κατά την επιστροφή σας από τις εξορμήσεις σας στο νησί, στο ξενοδοχείο μας πάντα θα σας περιμένει ένα φιλικό χαμόγελο, αυτό τις παραδοσιακής Αιγινήτικης φιλοξενίας. Θα σας σερβίρουμε τον καφέ σας ή το πρωινό σας στην αυλή και θα νιώσετε σαν το σπίτι σας!

Το ξενοδοχείο Άρτεμις αποτελείται από 24 δωμάτια. Τα τέσσερα από αυτά είναι τρίκλινα, τέσσερα επίσης μονόκλινα και δεκαέξι δίκλινα Τα δωμάτια μας παρέχουν τουαλέτα, ζεστό νερό, μπαλκόνι με θέα στο λιμάνι και το λόφο της Κολόνας, κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο και φυσικά τηλέφωνο και free wifi internet.

Στη ρεσεψιόν νοικιάσετε αυτοκίνητο, μηχανάκι, ποδήλατο, ιστιοπλοϊκό σκάφος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
--------------------------------------------------------

Διεύθυνση: Κανάρη 20, 18010, Αίγινα 


·   Telephone:22970 25195
·   Mobile:6980331253
·   Fax:22970 25147
·   E-Mail:info@hotel-artemis.gr

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου