Πέμπτη 23 Μαΐου 2013


Βαριά η σκιά Αλαβάνου πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ


Ο επικεφαλής του νέου κόμματος “Σχέδιο Β’” Αλέκος Αλαβάνος δεν λησμονεί ούτε τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τη στάση που κράτησε απέναντί του ο διάδοχός του, ο άνθρωπος στον οποίο πρόσφερε το 2008 το δαχτυλίδι της ηγεσίας, δηλαδή ο Αλ. Τσίπρας.
Ως εκ τούτου ο κ. Αλαβάνος φροντίζει μονίμως να υπενθυμίζει στον “μικρό” όπως αποκαλούν στην Κουμουνδούρου τον Τσίπρα, πως ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι έτοιμος και να τον αμφισβητήσει πολιτικά και να τού βάλει τρικλοποδιές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όπου εξακολουθεί να διατηρεί-χωρίς να το φωνάζει- αρκετές δυνάμεις.
Ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β», το τελευταίο διάστημα, έχει πει για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κατέρρευσε η πολιτική του και ότι δεν εκφράζει καμία εναλλακτική πολιτική, ενώ στέλνοντας μηνύματα απευθείας στον Αλ. Τσίπρα έχει δηλώσει: “Πρέπει να προσέχει κανείς το θέμα της εξουσίας. Διαφθείρει η προοπτική της εξουσίας και πρέπει να έχει κανείς ισχυρές αντιστάσεις”
Βεβαίως ο Αλαβάνος γνωρίζει από πρώτο χέρι τις φιλοδοξίες του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο Αλέξης έκανε ολόκληρη επανάσταση για να μην τεθεί το 2009 ο Αλέκος επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου