Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

«Είναι σαν εφιάλτης. Σαν να μη το έζησα εγώ»...λέει η 20 χρονη που δέχτηκε επίθεση απο τον 17χρονο Αφγανό και την πέταξε από ύψος 8 μέτρων στη Κέρκυρα!

«Είναι σαν εφιάλτης. Σαν να μη το έζησα εγώ»...
Αυτά ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», τα πρώτα λόγια της 20χρονης φοιτήτριας στην Κέρκυρα, που δέχθηκε επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής από 17χρονο Αφγανό, ο οποίος την πέταξε από την άκρη του δρόμου σε παρακείμενη πλαγιά ύψους 7-10 μέτρων, στην προσπάθειά του να αρπάξει την τσάντα της.
Παρά το σοκ που υπέστη, η νεαρή φοιτήτρια είναι σε άριστη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, αναγνώρισε τον δράστη, λίγες ώρες μετά την επίθεση κατά την προσαγωγή του από την Αστυνομία.
Η 20χρονη είχε βγει να διασκεδάσει με την παρέα της, όταν κατά τις 2.30 το πρωί, ξημερώματα Κυριακής, αποφάσισε να φύγει από το μαγαζί που βρισκόταν για να επιστρέψει σπίτι της, καθώς την επόμενη μέρα έπρεπε να σηκωθεί νωρίς να διαβάσει.
Στον δρόμο της επιστροφής, σε πολυσύχναστο δρόμο της Κέρκυρας, δίπλα από το παλιό Ενετικό φρούριο, στο οποίο υπάρχει συνεχώς αστυνομική παρουσία, ήρθε αντιμέτωπη με τον Αφγανό. Την πλησίασε απειλητικά και η κοπέλα ξεκίνησε να καλεί σε βοήθεια. Τότε, ο δράστης της είπε «σσστ μη μιλάς», κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι στα χείλη του. Το γεγονός ωστόσο ότι τα φώτα διερχόμενου αυτοκινήτου έπεσαν πάνω του, τον πανικόβαλε.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Αφγανός φοβήθηκε μην τον δουν και σήκωσε στον αέρα την κοπέλα και την πέταξε από το πλάι του δρόμου σε απότομη κατηφορική πλαγιά που οδηγεί σε παραλία. Από την πτώση, ύψους 7 με 10 μέτρα, η κοπέλα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού. Οπως διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, έχει κάταγμα στο χέρι, εκδορές και μελανιές στο σώμα της, με μεγαλύτερο τραύμα στο πόδι της, ενώ για χτύπημα στο σαγόνι της χρειάστηκαν ράμματα.
Αμέσως μετά την επίθεση πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας συνέλαβε τον Αφγανό, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.
«Ημουν πιωμένος», δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους».
Η φοιτήτρια, που είναι ακόμη ζαλισμένη, τόσο από την πτώση όσο και από τα όσα πέρασε, προχώρησε στην αναγνώριση του Αφγανού. Ο δράστης οδηγήθηκε στο σημείο της επίθεσης και περιέγραψε στις Αρχές κάθε λεπτομέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου