Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

"Τρένο" ο Ατρόμητος με φοβερό Αναστασάκο

"Τρένο" ο Ατρόμητος με φοβερό Αναστασάκο
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Αναστασάκο, ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο στο Περιστέρι και παραμένει πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα, έχοντας φτάσει τους 16 βαθμούς.
Μάλιστα, ο έμπειρος φορ κατάφερε να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά, 61' και 64', κι ενώ στο 60' είχε περάσει στο παιχνίδι στη θέση του Καραγκούνη!
Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν κακό, με ελάχιστες φάσεις και στο μόνο που μπορεί να σταθεί κανείς είναι στη φάση του 32ου λεπτού, όταν ο Τσότσαλιτς ανέτρεψε τον Μήτρογλου, αλλά ο Κύρκος δεν είδε την παράβαση και δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.
Στην επανάληψη, όλα έγιναν μέσα σε 7 λεπτά. Αρχικά, ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ στο 57' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κβιρκβέλια η μπάλα κόντραρε στο τείχος, κατέληξε στον Σιόβα που σέντραρε και ο Σκέμπρι με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.
Στο 60' ο Γιώργος Δώνης έκανε την κίνηση-ματ, όπως αποδείχθηκε, περνώντας στον αγώνα τον Αναστασάκο. Στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ δικαίωσε τον προπονητή του, καθώς ο Μπρίτο σούταρε έξω από την περιοχή και ο Αναστασάκος έκανε την προβολή, αλλάζοντας πορεία στην μπάλα για να γίνει το 1-1.
Όμως, ο 33χρονος επιθετικός φύλαγε και άλλο τέρμα και στο 64' ύστερα από φάση διαρκείας διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ο Ελευθερόπουλος απέκρουσε με το πόδι το πλασέ του Μήτρογλου, η μπάλα κατέληξε στον Σκόνδρα που γύρισε παράλληλα και ο Αναστασάκος, αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής, πλάσαρε σωστά.
Ο Πανιώνιος προσπάθησε για την ισοφάριση, τόσο όμως ο Σκέμπρι στο 80' όσο και ο Γουνδουλάκης στο 92' έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και οι "κυανέρυθροι" γνώρισαν την πρώτη τους φετινή εκτός έδρας ήττα.
Συνθέσεις:
Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν (77' Δημούτσος), Μπρίτο (82' Μπάλλας), Μήτρογλου, Καραγκούνης (60' Αναστασάκος)
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Πετκάκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κβιρκβέλια, Σάμαρης (69' Κολοβός), Κουμορτζί, Ρόκας (79' Μιλοβάνοβιτς), Σκέμπρι, Γουνδουλάκης, Κούτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου