Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Τα... κομάντο από το Αγρίνιο

 
Τα... κομάντο από το Αγρίνιο
Τι και να είναι νεοφώτιστος, ο Παναιτωλικός δείχνει ότι δεν μασάει από δύσκολα ματς. Οι Αγρινιώτες επικράτησαν της Ξάνθης με 2-0 βάζοντας πολύ γερές βάσεις για τη συνέχεια.
Ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε την ομάδα του χωρίς τον αρχηγό, Γιώργο Θεοδωρίδη, ο οποίος κάθισε στον πάγκο. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τους Παύλο Μητρόπουλο και Πέτερ Ντολεζάι στο αρχικό σχήμα, οι οποίοι έκαναν το ντεμπούτο τους με τα «κυανοκίτρινα». Ωστόσο, τη διαφορά σε ακόμα ένα ματς έκανε ο Άγγελος Χαριστέας. Ο επιθετικός του Παναιτωλικού ήταν αυτός που έδωσε εκπληκτική ασίστ στον Μητρόπουλο στο 35΄και ο τελευταίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη μπήκε με διάθεση να αντεπιτεθεί και (τρόπον τινά) έκλεισε τον Παναιτωλικό στα καρέ του. Ο Τεννές έβαλε τον Θεοδωρίδη αντί του Μπουμάλ στο γήπεδο θέλοντας να εκμεταλλευτεί την πάσα και την εμπειρία του 31χρονου ποδοσφαιριστή.
Ένα λάθος του Εντιμάρ στο 66΄επέτρεψε στον Ανρί Καμαρά να βρεθεί τετ α τετ με τον Βιβιανί. Ο Σενεγαλέζος λίγο πριν πλασάρει δέχτηκε σπρώξιμο από τον Εντιμάρ και ο διαιτητής Βοσκάκης υπέδειξε το πέναλτι και απέβαλλε τον αμυντικό της Ξάνθης. Την ποινή εκτέλεσε ο Ρότσα διαμορφώνοντας το τελικό το 2-0 στο 67΄.
Συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Κούσας, Ρότσα (82’ Σιόντης), Μπουμάλ (56’ Θεοδωρίδης), Χαριστέας, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Άντι, Καμαρά.
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Εντιμάρ, Πόι (70’ Καζάκης), Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Μάρα (53’ Βλαχοδήμος), Κομεσίδης, Βάλλας, Στάσιακ, Ντάνι, Ντίκα (59’ Βασιλακάκης.
Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Σταματόγλου (Καβάλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου