Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Κυρίως πιάτο στη Football League με... ντου Κούγια!

Κυρίως πιάτο στη Football League με... ντου Κούγια!
Το κυρίως πιάτο στη Football League είχαμε σήμερα με την Παναχαϊκή του Α. Κούγια να χάνει από τον Πλατανιά με 1-0 και τον πρόεδρο των πατρινών να κάνει... ντου στον αγωνιστικό χώρο.
Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, η αχαϊκή ομάδα είχε τη -φλύαρη- υπεροχή, ωστόσο φάνηκε επηρεασμένη από το γρήγορο γκολ του Μιρτσέτα.Ο Κροάτης μέσος άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, βάζοντας σε θέση οδηγού τον Πλατανιά.Στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου έκαναν την εμφάνισή τους όλες οι... ομορφιές των ελληνικών γηπέδων. Συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό, ο Φουρτάδο παραβίασε την εστία του Λαζαρίδη με κεφαλιά, όμως, ο διαιτητής Κατσικογιάννης καταλόγισε επιθετικό φάουλ, απόφαση που εξόργισε τους ανθρώπους των γηπεδούχων. Ο Αλέξης Κούγιας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο τεχνικός των Κρητικών Τίμος Καβακάς αποβλήθηκε.Τελικά ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από πεντάλεπτη διακοπή, αλλά δεν άλλαξε τίποτα στην έκβασή του. Το μόνο που άλλαξε ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς αποβλήθηκαν οι Ιωάννου και Μιρτσέτα στο 88' και το 92' αντίστοιχα.
Έτσι, ο Πλατανιάς ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, εν αντιθέσει με την Παναχαϊκή, που παρέμεινε στο -5 λόγω της γνωστής τιμωρίας της.
Οι συνθέσεις:
Παναχαϊκή (Μουράτ Σεροπιάν): Μάλαρζ, Λαμπρόπουλος, Ιωάννου, Τσεμπερίδης (51' Ουρτάδο), Κοιλιάρας, Σπίνουλας (72' Κυβελίδης), Φούφουλας, Μιλοσέσκι (58' Ατματζίδης), Μενδρινός, Ντίνας, Φουρτάδο.
Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ραπτάκης, Πότσι, Γκονζάλες (95' Δρακάκης), Μιρτσέτα, Ναζλίδης (80' Μανουσάκης), Μαραγκουδάκης, Τσεσμελής (62' Δράμι).
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
Διαγόρας - Καλλιθέα 1-0
(78' Μαρουκάκης)
Παναχαϊκή - Πλατανιάς 0-1
(10' Μιρτσέτα)
Βέροια - Βύζας 1-0
(40' Κάντι)
Θρασύβουλος - Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1
(36' Μπέκας)
Δευτέρα (31/10)
Πανθρακικός - Καλλονή (19:00, CONN-X)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου