Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

“Κούρεμα” του ΟΦΗ στον Ολυμπιακό!

“Κούρεμα” του ΟΦΗ στον Ολυμπιακό!
Βαθμολογικό “haircut” από την ομάδα της Κρήτης και στους πρωταθλητές. Μετά το “Χ” στην Τούμπα, την νίκη επί της ΑΕΚ στην Κρήτη η ομάδα του “Αναστό” πήρε βαθμό και στο Κάστρο του Ολυμπιακού ισοφαρίζοντας σε 2-2, ενώ έχανε με 2-0. Αρνητικός πάλι ο Κοστάντσο...
Η σημερινή "γκέλα" ήταν η πρώτη εντός έδρας για τους Πειραιώτες σε αγώνα πρωταθλήματος από την ημέρα που ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε στο λιμάνι.
Στο πρώτο μέρος οι Κρητικοί μπλόκαραν τα ατού του Ολυμπιακού και μάλιστα στο 21' ο Κοστάντσο γλύτωσε το 0-1 σε πλασέ του Χόρχε Λόπεθ..
Ωστόσο, στο 45' ο Τζιμπούρ με κεφαλιά σε κενή εστία ολοκλήρωσε την συνεργασία Μακούν και Ορμπάιθ.
Στην επανάληψη, ο Μιραλάς φάνηκε να "κλειδώνει" τη νίκη για τους Πειραιώτες στο 62' με διπλή ενέργεια μετά από σέντρα του Μανιάτη, όμως οι παίκτες του Αναστόπουλου είχαν αντίθετη άποψη.
Στο 74' ο Μάντζιος με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Κοστάντσο για το 2-1 και το "Καραϊσκάκης" πάγωσε για τα καλά στο 77', με τον Γεωργίου να σκοράρει από κοντά και αφού Κοστάντσο και αμυντικοί των γηπεδούχων δεν κατάφεραν να διώξουν τη μπάλα μετά από κόρνερ.
Έτσι, οι πρωταθλητές έμειναν στους 14 βαθμούς και στο -2 από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο και δεν πάνε και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς με τη Ντόρτμουντ, ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος, όπως και προ διετίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, "πλήγωσε" την αγαπημένη του ομάδα.
Συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοστάντσο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Τζιμπούρ, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Χολέμπας, Μαρκάνο, Ορμπάιθ (70' Μοντέστο), Μακούν (80' Πάντελιτς), Αμπντούν (46' Ιμπαγάσα).
ΟΦΗ: Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς, Μπόντορ (76' Ρόβας), Γεωργίου, Σίσιτς (67' Καπάνταης), Χ. Λόπεθ, Ζ. Λόπεθ (72' Βερόν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου