Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011


ΘΑΥΜΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ… 

WRITTEN_BY  Karfitsa

Τα όσα έλαβαν χώρα στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα, έδειξαν ακόμα και στον πλέον αδαή ότι οι Ελληνες δεν αντέχουν πλέον και ζητάνε Δημοκρατία. Δυστυχώς, όμως, κάποιοι όχι απλά δεν το αντιλαμβάνονται αλλά έχουν το θράσος να μιλάνε για φασίζουσες μειοψηφίες π.χ. ο υπουργός (σ.σ. το Προστασίας του Πολίτη ακούγεται αστείο πλέον) Χρήστος Παπουτσής.
Το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα η Ελλάδα δεν… αναστέναξε, αλλά οι οπαδοί των ομάδων έστειλαν για δεύτερη συνεχή αγωνιστική το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση. Ναι ανάμεσα τους υπάρχουν και τύποι που κάνουν… πεσίματα στους αντίπαλους συνδέσμους και που δεν διστάζουν να αρπαχτούν στο ξύλο για ένα κασκόλ ή μία φανέλα. Η συντριπτική πλειοψηφία, όμως, των ανθρώπων στις εξέδρες είναι απλοί καθημερινοί μεροκαματιάρηδες, άνεργοι, απολυμένοι ή απλήρωτοι που έχουν το ποδόσφαιρο ως διασκέδαση, καθώς δεν μπορούν να πάνε ούτε στο γκολφ της Γλυφάδας, ούτε στο Πολιτεία τένις club. Δυστυχώς, όμως, αυτούς τους ανθρώπους η κυβέρνηση όχι απλά δεν τους ακούει, αλλά τους αγνοεί. Οχι, πάντα, καθώς δεν πρέπει να λησμονεί κανείς τον οπαδό του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο κρατητήριο για το πανό που χαρακτήριζε τους πολιτικούς… «λαμόγια».
Κάτι που πρέπει να προβληματίζει τους ιθύνοντες του Μεγάρου Μαξίμου, είναι ότι η αγανάκτηση πλέον έχει… σηκωθεί από τον καναπέ και βρίσκεται παντού, ακόμα και στα γήπεδα, με τους οπαδούς των ομάδων να έχουν έρθει ίσως για πρώτη φορά ένα… κλικ πιο κοντά και να βρίζουν από κοινού τους πολιτικούς. Στην Τούμπα είχαμε το… απίστευτο σκηνικό με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να κάνουν «ντου» στους άνδρες των ΜΑΤ προκειμένου να «περάσουν» και στη συνέχεια να σηκώσουν το πανό με το οποίο διαμαρτύρονταν προς την κυβέρνηση και τους πολιτικούς για την κρίση και την κατρακύλα της Ελλάδας.
Τα πανό ανά… γήπεδο
Γ. Καραϊσκάκης: «Κανείς "βολ€υτής" ξανά στο Καραϊσκάκη, είστε ανεπιθύμητοι…», «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί, θα κάψουμε εσάς και τη Βουλή».
ΟΑΚΑ: «160 ώρες για 592 ευρώ, μπουνίδια και κλωτσίδια σε κάθε πολιτικό», «Μετά το κούρεμα έρχεται η φάπα», «Η φλόγα καίει εδώ και καιρό σε γήπεδα και δρόμους... Τώρα, όμως, φούντωσε και θα σας κάψει όλους», «Ξεπουλήσατε την Ελλάδα, ταπεινώσατε το λαό, προδότες κρυφτείτε».
Παγκρήτιο: «Δεν ξενοδουλεύουμε, εμείς είμαστε οι αφέντες. Τούτο το αμπέλι της γης είναι δικό μας. Νίκος Καζαντζάκης».
gipedo-1
gipedo-2
gipedo-3
gipedo-4
gipedo-5
gipedo-6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου