Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Εκδικάστηκαν από την ΕΠΟ πέντε υποθέσεις

Εκδικάστηκαν από την ΕΠΟ πέντε υποθέσεις Εκδικάστηκαν οι υποθέσεις των Δόξας Κρανούλας, Αετού Σκύδρας. Ακολούθησε η έφεση του Αγροτικού Αστέρα, η εξ αναβολής υπόθεση του Ιωνικού και η έφεση του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ψαχνών, Λουίς Μιγκέλ Άλβες. Αετός Σκύδρας και Δόξα Κρανούλας είχαν αθωωθεί από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή, αλλά ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας άσκησε έφεση. Αετός Σκύδρας και Δόξα Κρανούλας είχαν αθωωθεί από το πρωτοβάθμιο όργανο της Football League, αλλά άσκησε έφεση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.Ο κ. Κοντοβαζαινίτης που εκπροσώπησε τον Αετό ανέφερε πως δεν υπάρχει θέμα ενοχής της ομάδας, πως υπάρχει συνομιλία με τον κ. Τσακογιάννη, αλλά δεν προκύπτει κάτι επιλήψιμο. Τόνισε ακόμα πως το αποτέλεσμα του αγώνα είναι αντίθετο από αυτό που ήθελε ο κ. Τσακογιάννης και πως το μόνο επιληψιμο είναι ότι η σύζυγος του κ. Τσακογιάννη κατάγεται από την Σκύδρα.
Η πλευρά της Δόξας Κρανούλας υποστήριξε πως το όνομα της ομάδας δεν αναφέρεται πουθενά στην υπόθεση. Μόνο έμμεσα εμπλέκεται επειδή έπαιζε με τον Αετό. Ο πρόεδρος της Δόξας κ. Κασσής τόνισε πως δεν έχει μιλησει ποτέ με τον κ. Τσακογιάννη και τους τελευταίους μήνες διασύρεται το όνομά του όπως και της ομάδας.Σειρά πήρε η υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα, η πλευρά του οποίου υποστήριξε πως δεν υπάρχουν στοιχεία ή μάρτυρες που να προκύπτει ότι ο κ. Ψωμιάδης επικοινωνησε με τον κ. Ριαβόγλου για τα ύποπτα παιχνίδια. Ο Ριαβόγλου τόνισε: "Κι εγώ αν έπαιζα στοίχημα το Καβάλα-Αγροτικός άσο θα το έπαιζα» «Επαιζα 15 χρόνια μπάλα και μετά κάποια άτομα αναλάβαμε την ομάδα στη Δ' Εθνική. Δεν είμαι ουρανοκατέβατος στο ποδόφαιρο. Το όνομά μου δεν υπάρχει στις τηλεφωνικές συνομιλίες, ενώ ούτε προέκυψε κάτι από την έρευνα του ΣΔΟΕ εις βάρος μου. Τα μόνα παιχνίδια που είναι ύποπτα από την UEFA είναι αυτά τα 2. Αν είχαμε σχέση με το κύκλωμα, θα υπήρχαν περισσότερα παιχνίδια μας στη λίστα. Είμαστε η μόνη ομάδα που κατηγορούμαστε μόνο βάσει αυτής της λίστας".
Σειρά στην συνέχεια πήρε η υπόθεση του Άλβες. Ο μεταφραστής του Άλβες τόνισε ότι ο παίκτης έμενε σπίτι του, και πριν τον αγώνα Ηλιούπολη-Ιωνικός ένιωσε ενοχλήσεις και πήγε στο νοσοκομείο. Διαπιστώθηκε πρόβλημα στην καρδιά, το οποίο του επιτρέπει να παίζει ποδόσφαιρο. Τον Ιούλιο υπέγραψε στον Πανθρακικό, που μετά τις εξετάσεις δεν το ενεργοποίησε και τελικά υπέγραψε στον Ηρακλή Ψαχνών.Όσον αφορά την υπόθεση του Ιωνικού, η πλευρά της ομάδας υποστήριξε πως δεν έχει αντικείμενο η υπόθεση αφού η ομάδα έχει πέσει στην Δ΄ Εθνική και πως για τον Κανελλάκη, που τότε δεν είχε σχέση με την ομάδα, δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο. Την Πέμπτη αναμένεται να βγουν οι αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου