Τρίτη 24 Ιουλίου 2012


Στερνό αντίο στον Απόστολο Παπουτσάκη

Ημερομηνία: 24/07/2012 - 14:32
Στερνό αντίο στον Απόστολο Παπουτσάκη
Πλήθος κόσμου συνέρρευσε την Τρίτη 24/7 στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, στην Άνω Χερσόνησο για να αποχαιρετήσει τον πρόεδρο του Εργοτέλη Απόστολο Παπουτσάκη. Συγκλόνιστικός ο επικήδειος του γιου του.

Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Απόστολου Παπουτσάκη, αποχαιρέτησαν την Τρίτη 24/7 στις 12:00 τον άνθρωπο για τον οποίο όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα, τον άνθρωπο που ήταν ακέραιος, ικανότατος επιχειρηματίας, τον άνθρωπο που ανέβασε στα ύψη την ομάδα του Εργοτέλη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Δευτέρας, σε ηλικία 60 ετών, μετά από νέο καρδιακό επεισόδειο που υπέστη και ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Ο πρόεδρος της ηρακλειώτικης ομάδας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε έντονα προβλήματα υγείας επρόκειτο αυτή την εβδομάδα να μεταβεί στο "Ερρίκος Ντυνάν", στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση μπαι-πας, όμως η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του ... τον πρόλαβε.
Με βουρκωμένα μάτια οι φίλοι και συγγενείς συνόδεψαν τον Απόστολο Παπουτσάκη στην τελευταία του κατοικία, ωστόσο συγκλονιστική ήταν η στιγμή όταν ο γιος του εκλιπόντος, Δημήτρης, εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, απευθυνόμενος σε δεύτερο ενικό στον πατέρα του. "Δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που νιώθω. Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι τα μαθήματα που μου έδωσες: μαθήματα ανθρωπιάς, ήθους, αλληλεγγύης, μαθήματα που θα συνεχίσεις να μου δίνεις... Θα βρεις εσύ τον τρόπο πώς θα το κάνεις", είπε ο Δημήτρης Παπουτσάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου