Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012


Σαμαράς - Καινούργιου, το νέο ειδύλλιο (pics)

Ημερομηνία: 04/07/2012 - 15:49
Σαμαράς - Καινούργιου, το νέο ειδύλλιο (pics)
Σεισμικές δονήσεις στο χώρο της σόου μπιζ προκαλεσαν τα νέα για το καινούργιο ειδύλλιο μεταξύ του Γιώργου Σαμαρά με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.
Το ζευγάρι πέρασε ένα αξέχαστο τριήμερο στα πανέμορφα Χανιά, ενώ στην παρέα βρισκόντουσαν οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Κονέ, Σωτήρης Νίνης και ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος συνοδευόταν από την αγαπημένη του Χριστίνα Στεφανίδη.
Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κατερίνα Καινούργιου κυκλοφορούσαν συνεχώς πιασμένοι χέρι-χέρι, αδιαφορώντας για τα σχόλια του κόσμου. Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό και απ' ό,τι φαίνεται θα τους δούμε σύντομα και σε άλλα μερη να κάνουν ανέμελα τις διακοπές τους.
Ο Γιώργος και η Κατερίνα συναντήθηκαν για πρώτη φορά το Μάρτιο του 2011, σε ένα πάρτι στο Villa Mercedes, όπου είχαν πάει με διαφορετικές παρέες ο καθένας. Ένας κοινός τους φίλους, που είναι γνωστός ποδοσφαιριστής, τους σύστησε και αμέσως υπήρξε χημεία μεταξύ τους.
Να σημειωθεί ότι πριν μερικούς μήνες ακουγόταν ότι ο Γιώργος Σαμαράς είχε συνδεθεί ερωτικά με η Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ η τελευταία σχέση της Κατερίνας Καινούργιου ήταν με τον εφοπλιστή Θέμη Πετράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου