Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012


Δίδυμο από Ουρουγουάη


Αθλητισμός
Σε αναζήτηση ενός δημιουργικού μέσου με έφεση στο σκοράρισμα και ενός αμυντικού βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος εξετάζει τους Ουρουγουανούς Νικολάς Λοδέιρο και Ντιέγκο Λουγκάνο.
Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» δύο προτάσεις έχουν φτάσει από την Ουρουγουάη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πρόκειται για δύο έτοιμους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά εφόσον αποκτηθούν από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο Λοδέιρο έχει μείνει ελεύθερος και το κασέ του κυμαίνεται κοντά στα 800.000 ευρώ. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είχε 19 συμμετοχές με τη φανέλα του Άγιαξ και πέτυχε 3 γκολ. Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι μπορεί να δώσει λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και στο σκοράρισμα καθώς πρόκειται για ηγετική φυσιογνωμία.
Η περίπτωση του Λουγκάνο είναι δυσκολότερη. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσε να καλύψει το κενό του Μέλμπεργκ, ωστόσο πρόκειται για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας με πολύ υψηλό κασέ. Αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να τον φέρουν στην Ελλάδα τότε θα πρόκειται για μια μεταγραφική «βόμβα».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου