Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΕΠΑΝΑΣ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


6ο τουρνουά ποδοσφαίρου “Σταύρος Ρεπανάς” και ημερίδα με θέμα “Κρίση και ελληνικό ποδόσφαιρο”

6ο τουρνουά ποδοσφαίρου “Σταύρος Ρεπανάς” και ημερίδα με θέμα “Κρίση και ελληνικό ποδόσφαιρο”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών στη Θεσσαλονίκη. Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου «Σταύρος Ρεπανάς» και στο πλαίσιο αυτού, διεξήχθη σήμερα, Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, ημερίδα με θέμα «Κρίση και ελληνικό ποδόσφαιρο».

Το τουρνουά, που διοργανώθηκε από τον ΠΣΑΤ σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) και την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, στο Αθλητικό Κέντρο στη Μίκρα. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος ομάδες προπαίδων της ΕΠΣΜ, της μικτής του Δήμου Καλαμαριάς, του Αγροτικού Αστέρα, της Αναγέννησης Επανομής, του Β.Α.Ο. και του Καμπανιακού, με ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη 2000 και 2001.
Νικήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η ομάδα προπαίδων του Καμπανιακού, η οποία κέρδισε στον τελικό της διοργάνωσης τη Μικτή Καλαμαριάς με σκορ 2-0. Τον αγώνα διηύθυνε ο πρώην διαιτητής FIFA, Δημήτρης Καλόπουλος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ απένειμε ειδικές τιμητικές διακρίσεις στους Κώστα Λεβέντη για την πολυετή προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, Αναστάσιο Θέο για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, Γιώργο Τσερβίνη για την πολυετή προσφορά του στη δημοσιογραφία και Γιάννη Δέλκο για την πολύχρονη προσφορά του στα δρώμενα του Συνδέσμου.
Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, διεξήχθη ημερίδα με θέμα «Κρίση και ελληνικό ποδόσφαιρο», τις εργασίες της οποίας παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Εισηγητές της ημερίδας ήταν οι Γιώργος Λυσσαρίδης, τέως γενικός γραμματέας του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, Διονύσης Ψωμιάδης, σύμβουλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας και περιφερειακός σύμβουλος, Μάκης Σεντελίδης, εκπαιδευτής σχολών προπονητών της ΕΠΟ και Αντώνης Ρεπανάς, μέλος Δ.Σ. ΕΣΗΕΜΘ. Στη διάρκεια της ημερίδας απονεμήθηκαν και ειδικές τιμητικές διακρίσεις στους Χρήστο Τερζανίδη, Γιώργο Φοιρό, Βασίλη Χατζηπαναγή και Τάκη Τομπουλίδη για την πολυετή προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


***Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του τουρνουά, που διεξήχθη στις 7 Φεβρουαρίου 2013, έχουν ως εξής:
1η αγωνιστική
Ε.Π.Σ. Μακεδονίας – ΒΑΟ: 0-1
Μικτή Καλαμαριάς – Αναγέννηση Επανομής: 4-1
2η αγωνιστική
ΒΑΟ – Καμπανιακός: 0-6
Αγροτικός Αστέρας – Αναγέννηση Επανομής: 1-1
3η αγωνιστική
Ε.Π.Σ. Μακεδονίας – Καμπανιακός: 0-0
Μικτή Καλαμαριάς – Αγροτικός Αστέρας: 1-1
Βαθμολογία
1ος όμιλος:
1. Καμπανιακός 6-0: 4 βαθμοί
2. ΒΑΟ 4-1: 4 βαθμοί
3. ΕΠΣ Μακεδονίας 0-1: 1 βαθμός
2ος όμιλος:
1. Μικτή Καλαμαριάς 5-2: 4 βαθμοί
2. Αγροτικός Αστέρας 2-2: 2 βαθμοί
3. Αναγέννηση Επανομής 2-6: 1 βαθμός
Αγώνες κατάταξης
Για την 5η – 6η θέση: ΕΠΣ Μακεδονίας – Αναγέννηση Επανομής: 6-0
Για τη 3η – 4η θέση: ΒΑΟ – Αγροτικός Αστέρας 0-0 (στα πέναλτι 0-2)
Για την 1η – 2η θέση: Καμπανιακός – Μικτή Καλαμαριάς:  2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου