Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013


Βροχή οι παραιτήσεις στον ΕΔΟΕΑΠ

ΕΔΟΕΑΠΒροχή… οι παραιτήσεις στον ΕΔΟΕΑΠ αφού παραίτηση υπέβαλαν πέντε από τα εννέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ.
Οι… Γ. Βλαβιανός, Ε. Δελβινιώτη, Α. Δεμερτζής , Π. Τσούτσιας και Ε. Σπανοπούλου με τις παραιτήσεις τους δίνουν το «πράσινο φως» για εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ.
Σε ανακοίνωσή τους οι παραιτηθέντες δηλώνουν ότι:
Μέλη Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ
Κύριος λόγος των παραιτήσεών μας συνοψίζεται στο γεγονός ότι μετά την επεισοδιακή γενική Συνέλευση της 23ης Ιουνίου 2012 κατά την οποία αμφισβητήθηκε η ικανότητα της Διοίκησής μας να προστατέψει και να διαχειριστεί τα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ στις τραγικές για τη χώρα και το κοινωνικό ασφαλιστικό μας σύστημα συνθήκες ζητήθηκε από τις 4 ενώσεις τα μέλη των οποίων και μέλη του ΕΔΟΕΑΠ με αλλεπάλληλες προσκλήσεις να ορίσουν από κοινού ανεξάρτητη αρχή για τον πλήρη διαφανή και έγκυρα πιστοποιημένο έλεγχο της από εμάς διαχείρισης των αποθεματικών του ταμείου μας.
Σύμφωνα με την απερχόμενη πρόεδρο Ε Σπανοπούλου η παραίτησή της έγινε:
Ε.Σπανοπούλου
Επειδή οι ενώσεις δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση αυτή προτείνουμε την ημερομηνία διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Οργανισμού την 27η Φεβρουαρίου.
Το θέμα τώρα είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον ΕΔΟΕΑΠ αφού το 2013 έχει αρνητικό προϋπολογισμό ο οργανισμός μετά το κούρεμα των αποθεματικών του ταμείου ενώ ερώτημα παραμένει ποιος θα αναλάβει την διοίκηση του οργανισμού που σίγουρα χρειάζεται χρηματοδότηση από το Υπουργείο Οικονομικών πριν το λουκέτο.
Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος
μέλος της ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου