Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Προς αναβολή η 30η αγωνιστική


Προς αναβολή η 30η αγωνιστική


Το ενδεχόμενο της αναβολής της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος είναι πιθανό, μετά και το αίτημα του ΟΦΗ να μην διεξαχθεί η 30η αγωνιστική αν δεν γίνει γνωστή η ποινή της ΑΕΚ.

 




Η Κέρκυρα έχει ήδη υποβιβαστεί, ενώ μετά τη διακοπή του ΑΕΚ – Πανθρακικός, η Ένωση όπως όλα δείχνουν είναι το φαβορί για να ακολουθήσει τους Φαίακες στην Β’ Εθνική. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ΠΑΕ ΑΕΚ να απολογηθεί, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα να συνεδριάσει και εν συνεχεία να γνωστοποιηθεί η ποινή της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διοικούντες τον ΟΦΗ ζητούν αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής, ώστε να γνωρίζουν πριν παίξουν το τι έχει συμβεί τελικά με την Ένωση. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να πράξει και η Βέροια. Ομάδες δηλαδή των οποίων η τύχη εξαρτάται από την απόφαση που θα παρθεί για τον Δικέφαλο.

Όπως γίνεται συνήθως η ΑΕΚ αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη και αν δεν δικαιωθεί θα καταθέσει έφεση εναντίων της πρωτόδικης απόφασης, η οποία όμως δεν πρόκειται να εκδικασθεί πριν τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Καταλήγοντας, ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρα, ωστόσο όπως ήταν λογικό οι ομάδες που έχουν άμεση σχέση με τη συγκεκριμένη τιμωρία θέλουν να γνωρίζουν τι γίνεται με την ΑΕΚ πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο για την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου