Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΑΠ


ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

... ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ- ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑ...
Ανοικτό το ενδεχόμενο να στείλει υπόμνημα και να μην παραστεί στην προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ άφησε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στον πρόεδρο της επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη...
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της επιτροπής μετά από δύο ημέρες που αναζητούσε τον πρώην πρωθυπουργό, τον εντόπισε στην Αμερική και τον ενημέρωσε ότι η πλειοψηφία των μελών εισηγήθηκε την κλήση του προκειμένου να διευκολύνει τις έρευνες.

Ο κ. Παπανδρέου φαίνεται ότι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην εγκαταλείψει την Αμερική για την προανακριτική, επιλέγοντας την λύση του υπομνήματος. Αλλωστε, τις προηγούμενες ημέρες το περιβάλλον του διέρρεε ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν επιθυμεί να παραστεί σε μια διαδικασία που συχνά βγαίνει εκτός ελέγχου.

Μένει πλέον να αποφασίσουν τα μέλη της επιτροπής ποια αντίδραση θα έχουν – στα περιθώρια που επιτρέπει ο Κανονισμός της Βουλής - στην περίπτωση που ο κ. Παπανδρέου όντως στείλει υπόμνημα. Εάν δηλαδή επιλέξουν την λύση της βίαιης προσαγωγής του μάρτυρα ή θα μείνουν ικανοποιημένοι από το υπόμνημα.
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου