Παρασκευή 19 Απριλίου 2013


Το γύρο του κόσμου κάνει η “πτώση” της ΑΕΚ!


Το γύρο του κόσμου κάνει η “πτώση” της ΑΕΚ!
Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του υποβιβασμού της ΑΕΚ. Ο διεθνής Τύπος «παίζει» δυνατά την είδηση κάνοντας λόγο για μια σοκαριστική, όσο και αναμενόμενη απόφαση μετά τα όσα έγιναν στο ματς της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην Ενωση και τον Πανθρακικό.
Σε όλα τα Μέσα γίνεται λόγος για καταδικαστική απόφαση που πλήττει ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας, που κάνει «μαύρα» γενέθλια, καθώς συμπλήρωσε πρόσφατα 89 χρόνια ιστορίας.
Το ένα μετά το άλλο λοιπόν τα διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν την είδηση του υποβιβασμού της Ενωσης, «παίζοντας» με το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι ανάλογο σε μια εκ των κορυφαίων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σας παραθέτουμε ορισμένα από τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου:
Yahoo.com: Υποβιβασμός-ορόσημο για την ΑΕΚ. Για πρώτη φορά έπειτα από 89 χρόνια, η ΑΕΚ υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκκρεμεί η έφεση που θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα.
Global post: Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το φάσμα του υποβιβασμού μετά την καταδικαστική απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας. Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς και της επιβλήθηκε πρόστιμο 11.000 ευρώ.
Spiegel: Σκληρή τιμωρία για την ΑΕΚ: Η ελληνική ομάδα θεωρήθηκε υπαίτια για την διακοπή του αγώνα το περασμένο σαββατοκύριακο. Αυτό σημαίνει ότι υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία. Η ομάδα άσκησε έφεση στην ΕΠΟ που θα εκδικαστεί την άλλη εβδομάδα.
AD.NL: Για πρώτη φορά στην 89ετή ιστορία της, η ΑΕΚ υποβιβάζεται από την πρώτη κατηγορία.
Terra Chile: Η πειθαρχική επιτροπή σφράγισε τον υποβιβασμό της ΑΕΚ μετά τα κρούσματα βίας στο γήπεδό της.
24sata.hr: Η ΑΕΚ καταδικάστηκε αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της βγήκε… νοκ άουτ και πάει στην δεύτερη κατηγορία.
2sporx: Ο γίγαντας υποβιβάστηκε κι επίσημα! Μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας, η ΑΕΚ, υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου