Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Έφαγε σφαλιάρα, είδε Αστερά(κια) ο Ολυμπιακός! 

 
Έφαγε σφαλιάρα, είδε Αστερά(κια) ο Ολυμπιακός! (vid+pics)
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τον Ροζέριο και τον Περόνε ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση και το αποτέλεσμα κρίνεται 100% δίκαιο.Μετά την μεγάλη εμφάνιση και νίκη στη Μασσαλία, ο Ολυμπιακός προβλημάτισε στην Τρίπολη.Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν τραγική και έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης που ήταν “διαβασμένος” και ανώτερος του Ολυμπιακού.Η ομάδα της Τρίπολης άνοιξε το σκορ στο 41' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ροζέιρο Μάρτινς στο 41, ενώ ο Περόνε εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του Μέγερι και στο 70' έκανε και το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.Οι πρωταθλητές ήταν ασύνδετοι σε όλες τις γραμμές, ήταν άτυχοι σε ορισμένες περιπτώσεις, ενώ η αποχώρηση του Μέλμπεργκ ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του ματς, αφού η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν πολύ κακή.Μετά την ήττα στην Τρίπολη, ο Ολυμπιακός παρέμεινε στους 18 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος, πίσω από τη δεύτερη ΑΕΚ που έχει 22 (με δύο παιχνίδια περισσότερα) και από τον πρώτο Παναθηναϊκό που έχει 23 με ίδια παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους.Δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που από τον πάγκο του Ολυμπιακού διαμαρτύρονταν για την διαιτησία του Κύρκου.Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά είχαν δίκιο, ούτε φυσικά αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο.
Ο Ολυμπιακός έμεινε στις... δόξες του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν γύρισε ποτέ στην Ελλάδα. Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που γνώρισε πρώτη του ήττα μετά από 18 συνεχόμενες επιτυχίες στην επαρχία.
Οι συνθέσεις
Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Μπρέσκα, Χουανίτο, Μάρτινς, Χούλι (63' Πιπίνης), Ράγιος (68' Άλβαρες), Περόνε (76' Ουσέρο).
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ (22' Χολέμπας), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μοντέστο (66' Φετφατζίδης), Μανιάτης, Φουστέρ, Μόνχε (46' Πάντελιτς), Μιραλάς, Τζιμπούρ.
Διαιτητής: Δημήτρης Κύρκος
Α' Βοηθός: Δαμιανός Ευθυμιάδης
Β' Βοηθός: Δημήτρης Τάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου