Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ζήτησε τα λεφτά του, του είπαν “βρες ομάδα”

Ζήτησε τα λεφτά του, του είπαν “βρες ομάδα”
Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ πήγε το πρωί ο μάνατζερ του Γκέντσογλου και σύμφωνα με τις πληροφορίες ζήτησε να καταβληθούν στον παίκτη τα οφειλόμενα.
Ο Στ. Αδαμίδης συνέστησε υπομονή και τόνισε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ζήτησε να μην συμπεριληφθεί ο ποδοσφαιριστής στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Ο Αδαμίδης απάντησε ότι με αυτόν τον τρόπο ο νεαρός τίθεται εκτός ομάδας και προέτρεψε τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να φέρει πρόταση από ομάδα για τον παίκτη του.
Ο Σάββας Γκέντσογλου, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, είναι απλήρωτος εδώ και αρκετούς μήνες και φαίνεται ότι ο νεαρός δεν άντεξε άλλο.
Ίσως μάλιστα να ακολουθήσει τον δρόμο της προσφυγής.
Με Λεονάρντο και Μάκο...
Στο μεταξύ, οι Λεονάρντο και Μάκος συμπεριελήφθησαν στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Κωστένογλου για τον αυριανό αγώνα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.
Παράλληλα, στη σημερινή προπόνηση ο Παντελής Καφές έκανε φυσιοθεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο και ο Παναγιώτης Λαγός ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης αντίστοιχα, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου