Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

"Κούρεμα" 55% του ΟΠΑΠ στη Σούπερ Λίγκα!

"Κούρεμα" 55% του ΟΠΑΠ στη Σούπερ Λίγκα!
«Kούρεμα» της τάξης του 55% πρότεινε ο ΟΠΑΠ στη Σούπερ Λίγκα κατά τη χθεσινή συνάντηση των δύο πλευρών με θέμα την υπογραφή χορηγικής σύμβασης.
Τη Σούπερ Λίγκα εκπροσώπησαν από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γόντικας, από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μώραλης, από τον Άρη o Γ. Κόντης, από τον Αστέρα Τρίπολης o Γ. Μποροβήλος, από την Ξάνθη ο Β. Κοντοβαζαινίτης, ενώ παρών ήταν και ο Π. Κομνηνός.
Πέρυσι η Λίγκα είχε εισπράξει 17 εκ. ευρώ ως χορηγία, ενώ για την τρέχουσα περίοδο η χορηγία είχε «παγώσει» λόγω του σκανδάλου των στημένων αγώνων.
Στη χθεσινή συνάντηση ο ΟΠΑΠ πρότεινε χορηγία 8 εκ, ευρώ από τα οποία τα 6,5 εκ θα δοθούν στις ομάδες –κάθε ΠΑΕ περίπου θα πάρει 400.000 ευρώ- και 1,5 με 2 εκ. θα διατεθούν για τα πάγια έξοδα του Συνεταιρισμού.Οι εκπρόσωποι της Λίγκας αντιπρότειναν χορηγία ύψους 12 εκ. ευρώ, ελπίζοντας ότι τελικά θα δώσουν τα χέρια με τον Οργανισμό στα 10εκ. ευρώ.
Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσει το ΔΣ της ΟΠΑΠΑΕ για να πάρει την οριστική απόφαση για το θέμα. Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες στη Σούπερ Λίγκα έχουν αποφασίσει να καλέσουν τους εργαζόμενους και να τους «προτείνουν» μείωση της τάξης του 20% στις αποδοχές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου