Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Μπαξεβάνος: "Στηρίξτε τους διαιτητές"

Μπαξεβάνος: "Στηρίξτε τους διαιτητές"
Η δήλωση του προπονητή της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Σπύρου Μπαξεβάνου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό αξίζει να πάρει Όσκαρ, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με Football League, αφού κάλεσε τους πάντες να μην ασχολούνται, αντίθετα να βοηθούν τους διαιτητές και όλα αυτά παρά το αμφισβητούμενο πέναλτι κατά της ομάδας του με το οποίο ισοφαρίστηκε.
«Ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, ξέραμε ότι θα έχει κόσμο και δεν ξέραμε πώς θα αντιδράσουν τα νεαρά παιδιά. Ήμασταν, όμως συγκεντρωμένοι και είμαι ικανοποιημένος. Στο πρώτο μέρος δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε. Ας αφήσουμε τον διαιτητή, τα λάθη είναι ανθρώπινα και πρέπει εμείς να τους βοηθάμε.
Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με όρεξη και διάθεση. Είχαμε πει ότι δεν θα χάσουμε. Ο Πανσερραϊκός με την ποιότητα που έχει μας έκανε κάποιες ευκαιρίες, αλλά έβλεπα στα μάτια των παικτών μου την πίστη για την ανατροπή. Για τα περισσότερα παιδιά που έχω, το να αγωνίζονται στη Β' Εθνική είναι ευκαιρία ζωής. Με δέκα βαθμούς δεν σώζεσαι, αφού ο στόχος μας είναι η παραμονή», δήλωσε ο Μπαξεβάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου