Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012


Αντίδραση Ολυμπιακού για το νέο νόμο

Ημερομηνία: 15/02/2012 - 16:01
Αντίδραση Ολυμπιακού για το νέο νόμο
Βολές κατά του Υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου αλλά και κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Σ.Πιλάβιου εξαπέλυσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αναφερόμενος σε «ύποπτη στάση».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά:
Για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο: «Με το άρθρο 19 θα μπούμε σε μια διαδικασία κινδύνου για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Είναι απαράδεκτη η στάση από τον κύριο Γερουλάνο για να περάσει μία διάταξη που ναρκοθετεί ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βάζει σε κίνδυνο το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Είναι κάτι που ισχύει παγκοσμίως και δεν μπορεί να το αλλάξει ούτε ο κύριος Γερουλάνος ούτε ο κύριος Μπιτσαξής. Ο κ. Γερουλάνος δείχνει μια τρομακτική εμμονή, στα όρια της σχιζοφρένειας, που θα υπογράψει τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη και της Εθνικής από το Euro 2012, ειδικά σε μια εποχή που όλοι οι Ευρωπαίοι θέλουν να στείλουν τη χώρα στο πυρ το εξώτερο. Πάμε να σκοτώσουμε το ποδόσφαιρο. Ποιος; Ο ίδιος ο υπουργός που είναι αρμόδιος για το ποδόσφαιρο. Είναι παρανοϊκό και ύποπτο να βάζουν νάρκη οι υποτιθέμενοι προστάτες του αθλητισμού. Ο κ. Γερουλάνος μιλάει με ξύλινο λόγο, ένας άνθρωπος που σε έναν μήνα δεν θα υπάρχει στο υπουργείο, πιθανώς ούτε στη Βουλή ή στα γραφεία του κόμματός του. Είναι ένα πρόχειρο νομοσχέδιο. Θεωρούμε πως είναι πολύ σοβαρό το θέμα για να περνά γρήγορα-γρήγορα και βιαίως, προφανώς για να εξυπηρετήσει κάποια συμφέροντα».
Για την αντιμετώπιση απ' την Πολιτεία και απ' την ΕΠΟ: «Βλέπουμε 50 ανθρώπους στην επιτροπή, από τους οποίους οι 45 δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Άνθρωποι άσχετοι με το ποδόσφαιρο πάνε να βάλουν νάρκη στο άθλημα. Βλέπουμε και κάποιους που ξέρουν ότι οδεύουμε σε σύγκρουση με τοίχο και προσπαθούν να δώσουν στον κ. Γερουλάνο να καταλάβει τις καταστροφικές συνέπειες, αλλά εκείνος δεν καταλαβαίνει. Δεν μπορεί να λέει ο υπουργός πως η ΕΠΟ είναι άντρο ασυδοσίας και να μην αντιδρά η ομοσπονδία. Δεν πρέπει να ερωτηθεί; Αλλά από ποιον να ερωτηθεί; Μας κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει αντίδραση από την ΕΠΟ. Αν ο κ. Πιλάβιος φοβάται, ας πάρει σκύλο ή ας παραιτηθεί».
Για την αντίδραση του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως και νομικά δυνατό για να αντιμετωπίσει αυτόν τον πολύ μεγάλο κίνδυνο. Διαμαρτυρόμαστε όπου μπορούμε και σε όλους τους τόνους. Δεν θα αφήσουμε τα συμφέροντά μας και το ευρωπαϊκό μας όραμα να τα ορίζει ο κ. Γερουλάνος και ο κ. Μπιτσαξής ή οποιοσδήποτε άλλος που σε ένα μήνα δεν θα είναι στη θέση του. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία συνεννόηση ή συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί».
Θεοδωρίδης: Καταστρέφει το ποδόσφαιρο
Την ίδια στιγμή, ο Σάββας Θεοδωρίδης στον αέρα του ΣΚΑΪ και έλεγε: "O κύριος Γερουλάνος καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο με το άρθρο 19".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου