Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΕΚ ,ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ



Πάλι κινδυνεύει να αγωνιστεί χωρίς κόσμο η ΑΕΚ, αφού απαιτούνται άμεσα 200.000 ευρώ για να σφραγίσουν τα εισιτήρια με ΟΦΗ. Ζήτησαν τα χρήματα από τους Supporters!
Τα πράγματα στην ΑΕΚ συνεχίζουν να είναι οριακά, με τους κιτρινόμαυρους να κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς κόσμο στο ματς του ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον ΟΦΗ, το ερχόμενο Σάββατο. Και αυτό γιατί η ΠΑΕ ΑΕΚ δυσκολεύεται να βρει χρήματα για να σφραγίσει εισιτήρια!
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, ωστόσο στο ματς με τον Πανιώνιο όπου η Ένωση σφράγισε τα εισιτήρια στο... παρά πέντε, άπαντες θεωρούσαν ότι θα ήταν η τελευταία φορά που γινόταν κάτι ανάλογο.
Δυστυχώς για την ΑΕΚ, η τραγική κατάσταση της ΠΑΕ υποβάλλει την ομάδα σε άλλη μια δοκιμασία που ρίχνει στο κατώτατο επίπεδο τον Ιστορικό σύλλογο. Οι ιθύνοντες πρέπει να βρουν άμεσα ρευστό για να πληρώσουν την Εφορία, και έχουν στη διάθεσή τους 24 ώρες, δηλαδή μέχρι αύριο Παρασκευή.
Το τραγικότερο από όλα, είναι το γεγονός ότι όχι μόνο δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα, αλλά ζήτησαν και τη βοήθεια των Supporters μέσω... email. Για την ακρίβεια, ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βασίλης Πουλάκος, έστειλε email στους Supporters ζητώντας οικονομική ενίσχυση ύψους 200.000 ευρώ για να σφραγιστούν τα εισιτήρια!
Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Κ. Ώρας, ο πρόεδρος Ανδρέας Δημητρέλος δεν έχει ενημερωθεί για την κίνηση αυτή!
Εκτός των άλλων, από τους Supportes θεωρούν εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να μαζευτούν 200.000 ευρώ μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν δοθεί το ποσό αυτό, τότε η ΑΕΚ θα ζήσει το Σάββατο το πρωτόγνωρο γεγονός να υποδεχθεί τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με κλειστές πόρτες, λόγω... έλλειψης εισιτηρίων!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου