Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τεστ για Euro

Η Εθνική Ελλάδος υποδέχεται στο Παγκρήτιο το Βέλγιο (21:30, Mega) σε φιλική αναμέτρηση λίγους μήνες πριν την έναρξη του Euro 2012.
Ο Φερνάντο Σάντος έχει καλέσει αρκετούς νέους παίκτες για να δοκιμάσει με τη «γαλανόλευκη» φανέλα, αλλά και για να δημιουργήσει ένα νέο αήττητο σερί καθώς το προηγούμενο «έσπασε» στο φιλικό με τη Ρουμανία τον περασμένο Νοέμβριο.
Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Δεξί μπακ θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερό ο Χοσέ Χολέμπας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης, ο Κώστας Κατσουράνης και ο Γιώργος Φωτάκης, ενώ στα «φτερά» θα κινούνται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης (δεξιά) και ο Γιώργος Σαμαράς (αριστερά).
Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Φάνης Γκέκας.Στην αποστολή βρίσκονται και οι Τζόρβας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, Μάκος, Χριστοδουλόπουλος, Λυμπερόπουλος, Φορτούνης, Αθανασιάδης και Φετφατζίδης.
Με βασικό τον ΜιραλάςΟσον αφορά τους Βέλγους, ο Ζορλ Λέικενς θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Κέβιν Μιραλάς.
Την εστία του Βελγίου θα υπερασπιστεί ο Μινιόλε, με το δίδυμο των στόπερ να είναι ο Κομπανί με την Βερμάλεν. Δεξί μπακ θα είναι ο Αλντερβάιρελντ και αριστερό ο Λόμπερτς. Ο Ντεφούρ θα αποτελέσει το αμυντικό χαφ έχοντας μπροστά του, τον Βίτσελ και τον Φελαϊνί. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Τσαντλί και δεξί ο Αζάρ.Στην αποστολή βρίσκονται και οι Κουρτουά, Ζιλέ, Βερτόχεν. Σιμάν, Ντεμπελέ, Ναϊνγκόλαν, Σίμονς, Ντε Κέλερ, Λουκάκου, Ντε Μπράουνε και Ντε Καμάργκο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου