Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ξέσπασε στην Γλυφάδα, ο Πανηλειακός! Τι έγινε, αναλυτικά, στην 4η αγωνιστική του Νότου…

Γράφτηκε από τον 
Άστραψε και βρόντηξε ο Πανηλειακός του Στέλιου Γιαννακόπουλου, που ήταν και ο μεγάλος-ηχηρός κερδισμένος της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στον νότιο φυσικά όμιλο, καθώς επικράτησε άνετα με το επιβλητικό σκορ 4-1 παρακαλώ, επί της Γλυφάδας στον Πύργο και πήρε έτσι βαθιά ανάσα για την συνέχεια, στα τόσα οικονομικά (κυρίως) προβλήματά του.
Φυσικά στα πάνω του συνεχίζει να είναι και ο μεγάλος Παναιγιάλειος, αντίπαλος την Κυριακή της Καλαμάτας στο Αίγιο, ο οποίος, στην έδρα του, έστω και δύσκολα επικράτησε του Φωστήρα του Μεσσήνιου κόουτς Κώστα Ψυρόπουλου με 1-0 και συνεχίζει πρώτος αήττητος και μάλιστα χωρίς  να έχει δεχθεί ούτε γκολ ακόμη (7-0), στις 4 αυτές πρώτες αγωνιστικές.
Να δούμε τώρα με την βοήθεια της mikriliga.gr, τι έγινε αναλυτικά σε όλα τα ματς του νότου, την βαθμολογία και βέβαια την επόμενη αγωνιστική. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ)
(57' Χρυσάφης φάουλ, 73' Μπιμπίρης σουτ - 65' Βεστάκης σουτ)

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Μητσέας, Τριάντος, Ιατρού, Μπιμπίρης, Στρατομήτρος, Χρυσάφης (89' Μπούγιας), Μαρίνου (60' Πέττας), Μπέχλης, Δημητριάδης, Έβερετ, Κορνελάτος (72' Αλεξίου).

Αχαρναϊκός (Φώτης Θανέλλας): Παγούδης, Μανάλης, Μαγγίνας, Αθανασόπουλος (65' Νταβαρίνος), Καλογερόπουλος, Βεστάκης, Δασκαλάκης (78' Νεοφύτος), Νιάρος, Χριστόπουλος, Καλαμιώτης (55' Μακρυγιάννης), Αναστασίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρυσός (Χανίων)
ΒΟΗΘΟΙ: Καλφάκης, Μαραγκουδάκης (Χανίων)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Έβερετ, Δημητριάδης, Κορνελάτος, Ιατρού, Μπιμπίρης, Μαρίνου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 57' Έβερετ

Σχόλιο: Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Αστέρας Μαγούλας, αφού κατέκτησε τη σημαντική νίκη με 2-1 επί του Αχαρναϊκού. Σε ένα παιχνίδι για... γερά νεύρα, οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη προκειμένου να φτάσουν τη σημερινή τους αντίπαλο στη βαθμολογία και τα κατάφεραν. Στο 57' ο Χρυσάφης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, ωστόσο οκτώ λεπτά αργότερα ο Βεστάκης έφερε το ματς στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Αχαρναϊκό. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 57' με δέκα παίκτες, αφού ο Έβερετ είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα, ωστόσο αυτό δεν τους απέτρεψε από το να κυνηγήσουν τη νίκη. Έτσι, στο 73' ο Μπιμπίρης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 4-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΥΡΓΟΥ)
(25', 55', 66' Νομικός κεφ, 82' Βλαχόπουλος κεφ - 7' Κολοτούρος κεφ)

Πανηλειακός (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Αθανασόπουλος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Νομικός, Σαλαπάτας (78' Μήτρου), Σωτηρόπουλος (62' Λούγκος), Βλαχόπουλος, Κοτσόκολας, Καραχάλιος (89' Παναγόπουλος), Κυριακίδης.

ΑΟ Γλυφάδας (Βαγγέλης Μάλλιος): Χώνος, Χατζησαϊας, Νικόλτσης (81' Γκριτζάπης), Καρλιαμπάς, Κολοτούρος, Σκάρος, Κόντι, Μουστόγιαννης (68' Λύγκος), Καζαντζής, Ζαχαράτος (74' Τσιρογιάννης), Καϊμακαμούδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανούχος (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δαρσινός (Αργολίδας), Σκούρτης (Κορινθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σωτηρόπουλος, Σαραμαντάς - Νικόλτσης, Κόντι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Η ομάδα του Πανηλειακού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 7' με κεφαλιά του Κολοτούρου (δεν το πανηγύρισε κόντρα στην παλιά του ομάδα) κατέφερε να φιλοδωρήσει με τέσσερα τέρματα τη Γλυφάδα και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τους "ερυθρόλευκους" το χατ τρικ που σημείωσε ο Νομικός ήταν με ισάριθμες κεφαλιές και ύστερα από ασίστ του Σαραμαντά!

ΡΟΥΒΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 0-4 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΕΡΓΕΡΗΣ)
(1' Μπέλερης σουτ, 50' Αργυρίου κεφ, 53', 64' Λέκκας σουτ)

Ρούβας (Αντώνης Δρακόπουλος): Χριστοδουλάκης, Κορδονούρης, Σεντεμέντες, Ανυφαντάκης, Τζιράκης (71' Κίτσος), Γεωργόπουλος, Ταβλαδωράκης, Έκελμανς (51' Αντωνάκης), Φουκαράκης, Πετράς (54' Γκάτσης), Ανωγειανάκης.

Προοδευτική (Αντώνης Καλαμάκης): Μουκέας, Κουσουρής, Χόρτσας, Παπανικόλας, Μπέλερης, Μακαρόνας (65' Κουρτάνοβιτς), Λέκκας (82' Μουστάκας), Γρίβας, Κόλιος, Κακαράς, Αργυρίου (72' Παναγιωτόπουλος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σχίζας (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλάκης, Τζάκος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανυφαντάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Προοδευτική με επιβλητικό σκορ, καθώς επικράτησε με 4-0 του Ρούβα! Οι "βυσσινί" εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη των γηπεδούχων αλλά και την αποτελεσματικότητα που είχαν στην τελική προσπάθεια. Σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας του Αντώνη Καλαμάκη έπαιξε το πρώτο γκολ που σημείωσε ο Μπέλερης στο 1' του αγώνα!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ)

Καλαμάτα (Γιώργος Μπένος): Κοψαχείλης, Τρίψας (58' Ανδρεόπουλος), Μπαούρης (36' λ.τ Γεωργιόπουλος), Κατρούτσης, Ψυχογιόπουλος, Τσαγκαράκης, Τσιμικλής, Ηλιόπουλος (46' Αθανασόπουλος), Πούτσι, Σκαρλάτος, Τριανταφυλλάκης.

Κόρινθος (Σωτήρης Αντωνίου): Δημαράκης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Παπαευθυμίου, Λουμπαρδέας, Κατσίκης, Φίλης, Μπεχλιβανόπουλος (61' Τάνης), Τσουβαλτσίδης, Λίνο (46' Νικολόπουλος), Σαμπάνης (77' Αμπαδιωτάκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Ρούμπης (Ευβοίας), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πούτσι, Τσαγκαράκης, Αθανασόπουλος, Τριανταφυλλάκης - Μπεχλιβανόπουλος, Κατσίκης, Τσουβαλτσίδης, Νικολόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90+4' Νικολόπουλος

Σχόλιο: Χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της Πελοποννήσου ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Κόρινθο. Η "Μαύρη Θύελλα" ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, όμως είχε σοβαρό πρόβλημα- χωρίς και πάλι τον Καούνο- στην τελική προσπάθεια και γι αυτό δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΙΓΙΟΥ)
(81' Λαζανάς σουτ)

Στο 28' δοκάρι ο Σούλης

Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης (64' Μπουλούμπασης), Παπαχρήστος, Σούλης, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος (83' Τ. Παπαδόπουλος), Μπούνας, Λαζανάς, Σκαρτσίλας (74' Διαμαντόπουλος).

Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Αρχοντάκης, Μπιλίτσης, Πεταυράκης, Νικολόπουλος (88' Ψαρρής), Παραράς, Μπούμπας, Τασουλής, Δωροβίνης, Κάμπας (75' Στάμος), Βαβάτσικος (67' Κούτρος), Καλλέργης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάγειρας (Ευβοίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ράζος, Φίλος (Ευβοίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αργυρόπουλος, Μπουλούμπασης, Τ. Παπαδόπουλος - Παραράς, Νικολόπουλος, Μπούμπας, Δωροβίνης, Κάμπας.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 68' Παραράς

Σχόλιο: Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε ο Παναιγιάλειος την απονομή του κυπέλλου πρωταθλήματος την περυσινή αγωνιστική περίοδο στην Δ'  Εθνική. Μετά από ένα παιχνίδι δυνατό και με γρήγορο ρυθμό, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες του νοτίου ομίλου, ο Παναιγιάλειος κατέκτησε την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στον Φωστήρα με "χρυσό" σκόρερ τον Γιάννη Λαζανά στο 81'!

Σημείωση: α) Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ δεν αγωνίζεται (ρεπό).
β) Ο αγώνας ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
1

(1)
Παναιγιάλειος
3
3
0
0
9
4
0
4
2

(9)
Προοδευτική
4
2
0
2
6
6
3
3
3

(8)
Επισκοπή
3
2
0
1
6
6
3
3
4

(2)
Αχαρναϊκός
4
2
0
2
6
6
5
1
5

(5)
Καλαμάτα
4
1
3
0
6
3
2
1
6

(10)
Αστέρας Μαγούλας
3
2
0
1
6
4
4
0
7

(4)
Φωστήρας
4
1
2
1
5
4
4
0
8

(3)
Γλυφάδα
4
1
2
1
5
6
8
-2
9

(12)
Πανηλειακός
4
1
1
2
4
6
7
-1
10

(6)
AO Xανιά
3
1
0
2
3
4
4
0
11

(7)
Ρούβας
4
1
0
3
3
3
7
-4
12

(11)
Κόρινθος
3
0
2
1
2
2
4
-2
13

(13)
Εθν.Αστέρας
1
0
0
1
0
0
3
-3


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ
(5η αγωνιστική)
Κυριακή 25/11/2012 - 25/11/2012
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ-ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΧΑΝΙΑ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΡΟΥΒΑΣ
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου