Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Β΄-Γ΄ Μεσσηνίας: Νίκησαν Μάνεσι, Λογγάς, Χατζή, Νέος Άρις, Πράσινα Πουλιά…

Γράφτηκε από τον 
Στη Β΄ Μεσσηνίας, ξεχώρισε η μεγάλη νίκη της Α.Ε. Λογγάς, η οποία το Σάββατο 17/11 απέδρασε, από το αθλητικό κέντρο του Αγίου Νικολάου/Μπούκας, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Αναλήψεως /Μεσσήνης 0-1, χάρις στο πολύτιμο γκολ που πέτυχε ο Βέργης στο 35΄. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πέναλτι στο 92ο λεπτό που υπέδειξε ο ρέφερι Στάθης Ζαρακοβίτης που έδωσε ρεσιτάλ, το κτύπησε ο Φαρμάκης, αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Ηλιόπουλος.
Την ίδια ώρα, το δυναμικό συγκρότημα του Α.Σ. Μάνεσι, μια εβδομάδα, μετά τη μεγαλειώδη νίκη που πέτυχε εκτός έδρας επί του Πανθουριακού, πρόσθεσε ένα ακόμη τρίποντο στο ενεργητικό του. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τάκη Βασιλόπουλου, έκαμψε το απόγευμα στην έδρα του και την αντίσταση του Αστέρα Βαλύρας στο 90+ με ένα γκολ, που πέτυχε ο 41χρονος πρώην άσος του ΜΓΣ και του Α.Ο. Σπερχογείας Νίκος Γιακουμής με απευθείας κτύπημα φάουλ.
Επίσης, η αναμέτρηση που διεξήχθη παρουσία δεκάδων φιλάθλων, σημαδεύτηκε με μικροένταση, νεύρα, και μια κόκκινη κάρτα, ενώ ο καλαματιανός ρέφερι Νίκος Τουρλομούσης, για τον οποίο διαμαρτύρονται έντονα οι φιλοξενούμενοι ότι υπέδειξε ανάποδο φάουλ στην εκπνοή και δέχθηκαν το μοναδικό γκολ, ενώ στο 71ο λεπτό αποβλήθηκε ο Πέτρος Γιαννόπουλος που καθόταν στο πάγκο των γηπεδούχων, ο οποίος στόλισε τον «άρχοντα» του αγώνα με διάφορα γαλλικά…
Στη Γ’ Μεσσηνίας η άλλοτε κραταιά ομάδα των Πρασίνων Πουλιών επικράτησε στην έδρα του Α.Σ. Ανδρούσης (σ.σ. σήμερα το δημοτικό γήπεδο έλαβε και το όνομα στη μνήμη του βετεράνου άσου της τοπικής ομάδας και της Μαύρης Θύελλας Βασίλη Μαλαφέκα για την πολύχρονη προσφορά του στο ποδόσφαιρο, που έφυγε ξαφνικά πριν έξι μήνες σε ηλικία 50 χρόνων) επί του Α.Ο. Διοδίων με 0-1 και σκόρερ τον Άλκη Δημητρέα στο 90ο λεπτό, παρουσία και του βετεράνου καλαματιανού άσου του ιστορικού συλλόγου Αντώνη Μαυρέα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Β΄ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ…
Α.Σ. Μάνεσι-Αστέρας Βαλύρας 1-0
Νέος Άρις-ΑΟΕΣΩΜ Καλαμάτας 3-0
Α.Ο. Χατζή-Δόξα Καλαμάατς 2-0
Ολυμπιακός Ανάληψης-Α.Ε. Λογγάς 0-1
Θύελλα Χαροκοπιού-Χανδριναϊκός Π.Σ. 0-2
Γ΄ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Α.Ο. Διοδίων-Πράσινα Πουλιά 0-1
Θύελλα Παραλίας-Α.Ε. Γαργαλιάνων 0-5
Νέδουσα Αλαγονίας-Πανευαϊκός 1-1
Παπαφλέσσας Άμφειας-Διαγόρας 3-0
Νέστωρ Πύλου-Αναγέννηση Παραλίας 2-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου