Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Στην ΓΑΔΑ ο Πιλάβιος λόγω των απειλών


Στην ΓΑΔΑ ο Πιλάβιος λόγω των απειλών  Στην ΓΑΔA μετεβη την Παρασκευή 14/9 ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλης Πιλάβιος προκειμένου να υποβάλλει μήνυση, λόγω των απειλών που δέχθηκε για την ένταξη των τριών ομάδων στην Football League.

Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επισκέφτηκε ο πρόεδρος τις ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος με σκοπό να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, αφού τον τελευταίο καιρό δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι με απόκρυψη.

Ηταν λίγο μετά τις 10.00 χθες το πρωί όταν ο κ. Πιλάβιος πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ και ανέβηκε στον δέκατο όροφο, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Ασφάλειας, για να δώσει κατάθεση.

Στη συνέχεια βρέθηκε στο γραφείο του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, με τον οποίο συνομίλησε για αρκετή ώρα. Στην κατάθεση που έδωσε ήταν έκδηλη η ανησυχία του για τις απειλές που δέχεται, εξαιτίας των οποίων υποστήριξε ότι τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τον ύπνο του.

Αλλωστε, δεν έχουν περάσει περισσότερες από σαράντα οχτώ ώρες από την τελευταία του ραδιοφωνική συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στο θέμα των απειλών, προαναγγέλλοντας την επίσκεψή του στις αστυνομικές αρχές.

«Θα καταθέσω όλα τα στοιχεία στην αστυνομία. Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου. Θα κάνω μήνυση κατά αγνώστων, για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Μου έχουν πει ότι είναι για τις τρεις ομάδες (σ.σ.: Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Ηρακλής) οι απειλές. Εχω και ανώνυμες απειλητικές επιστολές».

Πάντως, οι απειλές που δέχεται ίσως και να είναι η αιτία που σε κάθε του δημόσια εμφάνιση έχει προστασία, φοβούμενος ότι κάτι κακό μπορεί να του συμβεί. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος διανύει ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες στον προεδρικό θώκο της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, καθώς έχει ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου για την ανάδειξη του νέου ισχυρού άντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΗΓΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου