Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μόνικα Λεβίνσκι: Ετοιμάζει βιβλίο για την ερωτική της σχέση με τον Κλίντον


Προτίθεται να συμπεριλάβει όλες τις ερωτικές επιστολές που του είχε στείλει


 
Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την ερωτική της σχέση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ετοιμάζεται να γράψει η Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη τις συναντήσεις με μεγάλους εκδοτικούς οίκους.

Στο βιβλίο της προτίθεται να συμπεριλάβει τις ερωτικές επιστολές που είχε στείλει στον Κλίντον, ενώ θα περιγράφει και την επιθυμία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ για ομαδικό σεξ.

Στις ερωτικές της επιστολές εκφράζει την αγάπη της για τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο και περιγράφει πως θα μπορούσε να τον κάνει πολύ πιο ευτυχισμένο από τη Χίλαρι. Μερικές μάλιστα από τις επιστολές αυτές δεν του τις έστειλε ποτέ.

Για την 39χρονη πρώην εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο η έκδοση ενός τέτοιου βιβλίου θα είναι η εκδίκηση που θα πάρει από τον Κλίντον, καθώς θεωρεί ότι εκείνος δεν «πλήρωσε»  αρκετά για τη σχέση τους που δημοσιοποιήθηκε, ενώ εκείνη δεν έχει ακόμη ξεπεράσει όσα έγιναν στο Οβάλ Γραφείο και την διαπόμπευσή της στον Τύπο.

Ένα τέτοιο βιβλίο, βέβαια, είναι πολύ πιθανό να καταστρέψει τον γάμο των Κλίντον, αλλά ίσως και τις πιθανότητες η Χίλαρι να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ το 2016.

Φυσικά την Μόνικα Λεβίνσκι δεν αφήνουν αδιάφορη και τα 12 εκατομμύρια δολάρια που έμαθε ότι μπορεί να εξασφαλίσει από εκδοτικό οίκο εάν καταγράψει κάθε γαργαλιστική λεπτομέρεια για τη σχέση τους, αλλά και την ερωτική ζωή του Κλίντον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου