Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012


Προς συγχώνευση Γλυφάδα και Εθνικός

Ημερομηνία: 21/09/2012 - 11:48
Προς συγχώνευση Γλυφάδα και Εθνικός
Οι προσπάθειες που κάνει ο ΑΟ Γλυφάδας με τον Εθνικό Πειραιά, προκειμένου να φτάσουν στη συγχώνευση συνεχίζονται. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, για τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Οι οπαδοί του Εθνικού αγωνιούν για τις εξελίξεις, για αυτό και αποφασίστηκε να βγάλουν οι δυο ομάδες μία κοινή ανακοίνωση και να ενημερώσουν με αυτό τον τρόπο τον κόσμο για τις δυσκολίες που υπάρχουν και την επιδίωξη αυτές να ξεπεραστούν.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: 

«Σε συνέχεια της πρωινής (σ.σ. χθεσινής) σύσκεψης μεταξύ της διοίκησης του Εθνικού Πειραιώς 1923 και του ΑΟ Γλυφάδας επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά το άριστο κλίμα και η σύμπνοια απόψεων.

Η δρομολογημένη πορεία ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα να λάβει μέρος στο επερχόμενο πρωτάθλημα με το όνομα και το έμβλημα του Εθνικού ΟΦΠΦ δεν έχει ατονήσει, αλλά τα ανυπέρβλητα -ως τώρα- νομικά "κολλήματα" δεν έχουν επιτρέψει στις επίπονες προσπάθειες να τελεσφορήσουν θετικά. Προφανώς οι συνθήκες στο ποδόσφαιρο και κατ' επέκταση στους συλλόγους μας είναι ρευστές και παραμένουμε εν αναμονή εξελίξεων.

Ο μόνος γνώμονας στις κινήσεις μας είναι η νομιμότητα ώστε να εξασφαλιστεί η μελλοντική βιωσιμότητα χωρίς οπισθοχωρήσεις, για αυτό και οι Ερασιτέχνες Εθνικός ΟΦΠΦ και ΑΟ Γλυφάδας έχουν κληθεί να προχωρήσουν στα δέοντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου