Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

"Ερυθρόλευκες" διαφωνίες για το τι φταίει!


"Ερυθρόλευκες" διαφωνίες για το τι φταίει! Η μεθεπόμενη ημέρα της ήττας του Ολυμπιακού από τη Σάλκε βρήκε τις τρεις "ερυθρόλευκες" εφημερίδες να δίνουν διαφορετικές απαντήσεις στο ερώτημα, τι έφταιξε το βράδυ της Τρίτης στο Καραϊσκάκη.

+++ Το "Φως των Σπορ" κάνει διάγνωση ότι: "Όλα ξεκίνησαν από την άμυνα". Παραθετει "Αποδείξεις της ανεπάρκειας στα μετόπισθεν" και κάνει λόγο
για: "Στατιστικά που επιβεβαιώνουν την αμυντική αδυναμία". Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας φιγουράρει το "δίδυμο των βράχων" Μέλμπεργκ και Αβραάμ. Για τον πρώτο η εφημερίδα αναφέρει οτι: "Ήταν στο χέρι του Ολυμπιακού να τον κρατήσει έστω για ένα χρόνο και ήταν μεγάλο λάθος (όπως μέχρι στιγμής αποδεικνύεται), που
δεν τον κράτησε".
+++ Αντιθέτως ο "Πρωταθλητής" και συγκεκριμένα ο "κ. Πρόεδρος" επιτίθεται στις εφημερίδες Goal, Sportday και Φως δημοσιεύοντας περσινά πρωτοσέλιδα τους γράφοντας: "Και πέρυσι τα ίδια λέγαμε και μετά πολλοί κατάπιαμε τη γλώσσα μας και τα στιλό". Για την εφημερίδα το πρόβλημα είναι ότι ο Ζαρντίμ δεν έχει βρει τη "χημεία".

+++ Η διάγνωση του "Γαύρου" συμπίπτει περισσότερο με την άποψη του "Πρωταθλητή", αφού γράφει ότι: "Ο Ζαρντίμ ακόμη ψάχνεται για να βρει τη σωστή φόρμουλα", όμως προσθέτει ότι: "Ανεξάρτητα από τις επιλογές του προπονητή τα αστέρια δεν έκαναν την διαφορά".

ShockerPlus
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου