Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Επιβεβαίωση Στουρνάρα για τον έλεγχο 32 πολιτικών προσώπων



Τριάντα δύο υποθέσεις πολιτικών προσώπων ελέγχονται από το ΣΔΟΕ σύμφωνα με έγγραφο του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος διευκρινίζει ότι ο αριθμός των προσώπων δεν είναι κλειστός και σταθερός, αλλά μεταβάλλεται. Τριάντα δύο υποθέσεις πολιτικών προσώπων ελέγχονται αυτό το διάστημα από το ΣΔΟΕ σύμφωνα με έγγραφο προς τη Βουλή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος διευκρινίζει ότι ο αριθμός των προσώπων δεν είναι κλειστός και σταθερός, αλλά μεταβάλλεται.
Στο έγγραφο που διαβιβάστηκε, προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκου Τσούκαλη, ο υπουργός Οικονομικών υπογραμμίζει ότι, στο πλαίσιο της αποστολής του, το ΣΔΟΕ διενεργεί ελέγχους για το πόθεν έσχες, με στόχο την αποκάλυψη και πάταξη κρουσμάτων της διαφθοράς και συναλλαγής σε κάθε επίπεδο εξουσίας και όχι μόνο.
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης είχε επισημάνει στην ερώτησή του ότι προκάλεσε ερωτηματικά και απορίες η αναμενόμενη αντικατάσταση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη καθώς είναι γνωστό ότι το ΣΔΟΕ έχει ξεκινήσει ελέγχους και για πολιτικά πρόσωπα. Για το λόγο αυτό ο βουλευτής είχε ζητήσει να ενημερωθεί αν πράγματι βρίσκονται σε εξέλιξη τέτοιοι έλεγχοι και σε ποια ακριβώς φάση βρίσκονται

Πηγή:Voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου