Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Συζητήσεις Football League με ΕΤ3


Συζητήσεις Football League με ΕΤ3
@ «Κλείδωσε» η μετάδοση της κλήρωσης της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, που θα μεταδοθεί live από την ΕΤ1 την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 13:00. Συνάμα γίνονται διαπραγματεύσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν, πρόσφατα έγινε συνάντηση ανθρώπων της ΕΡΤ και παραγόντων του ΕΣΑΚΕ, αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμη αλλά το κρατικό κανάλι θα δείξει μπάσκετ φέτος. Αγνωστο είναι ακόμη… πόσο μπάσκετ.

@ Συνάμα, με μεσολάβηση του υφυπουργού Γιάννη Ιωαννίδη η ΕΤ3 και η Ενωση Β’ – Γ’ Εθνικής συζητούν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League, κάτι που η στήλη είχε αναφέρει από ημέρες. Προφανώς η αύξηση των ομάδων σε 21 «βολεύει» το κανάλι για να δείξει αρκετά παιχνίδια φέτος ενώ υπάρχει κυβερνητική υπόσχεση για μπόνους χορηγίας από τον ΟΠΑΠ προς τις ομάδες, σε συνδυασμό με τα τηλεοπτικά.

@ Την εβδομάδα που ολοκληρώνεται σήμερα, στο πρωινό της ΕΡΤ εμφανίστηκαν 06:00 με 08:00 οι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη και 08:00 με 10:00 οι Γιώργος Κουβαράς και Μάριον Μιχελιδάκη. Τη ζώνη 10:00 ως 12:00 παρουσίασαν οι Φάνης Παπαθανασίου και Εμμανουέλα Αργείτη.

@ Από τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου αλλάζει, για μια εβδομάδα και… βλέπουμε, η ζώνη 10:00 – 12:00 με τίτλο «Ενημέρωση στη ΝΕΤ»: θα την παρουσιάζουν ο Φάνης Παπαθανασίους με τη Λίνα Κλείτου, διαδεχόμενη την Αργείτη. Πουθενά η Ανθή Σαλαγκούδη, το νέο… πουλέν της ΕΡΤ που κυβερνητικοί, ελέω σέξι παρουσίας και κυρίως μπαμπά βουλευτή, προσπαθούν ντε και καλά να μετατρέψουν σε νέα… Πόπη Τσαπανίδου αλλά τα δοκιμαστικά, με τον Βασίλη Μπεσκένη, δεν πάνε καλά…
Ειρήσθω εν παρόδω, η εκπαιδευόμενη Σαλαγκούδη όταν βρει στο… γυαλί και με την ελπίδα να μη γελάσει και το… παρδαλό κατσίκι, θα αμείβεται με 3.500 ευρώ, όπως έχει δημοσιευθεί στη Διαύγεια ο μισθός της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου